Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Impact Award

AdviceRobo

CreditRobo

Bedrijfsnaam AdviceRobo
KvK Nummer 76.72.05.00
Website www.advicerobo.com
Beschrijving onderneming AdviceRobo biedt innovatieve credit scoring voor banken en andere kredietverleners. De AdviceRobo Psychometrische Credit Scoring levert additionele data om de kredietwaardigheid van individuen te meten. Daardoor is een hogere acceptatie mogelijk, kunnen meer mensen een verantwoord krediet krijgen en worden betalingsachterstanden beperkt.
Naam innovatie CreditRobo
Beschrijving innovatie De CreditRobo psychometrische kredietscore levert additionele data om de kredietwaardigheid van individuen te meten.
AdviceRobo biedt een white label oplossing aan waarbij de kredietverstrekker de online vragenlijst van AdviceRobo kan integreren in de kredietaanvraag. Binnen een seconde na het afronden van de vragenlijst door de klant, krijgt de kredietverstrekker de score en een profiel van de klant. Dat kan gebruikt worden in de (geautomatiseerde) kredietbeslissing.
Website innovatie https://advicerobo.com/our-software/cred...
Noodzaak en belang van deze innovatie Meer mensen kunnen een verantwoord krediet krijgen en daarmee de mogelijkheid hun leven of hun bedrijf op te bouwen. Vanuit het oogpunt van de kredietverstrekker kunnen meer mensen worden geaccepteerd en betalingsachterstanden beperkt. Kredietverstrekkers kunnen een beter geïnformeerde kredietbeslissing nemen.
Bijdrage aan een betere wereld Mensen krijgen meer mogelijkheden hun leven of bedrijf op te bouwen.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Het gebruik van een psychometrische test in kredietverstrekking is uniek in de wereld.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact