Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Live Adviesdagen

AR-Producties

Medical Expert Reality

Bedrijfsnaam AR-Producties
KvK Nummer 71220771
Website www.ar-producties.nl
Beschrijving onderneming AR-Producties is dé strategisch partner voor interactieve oplossingen met impact op je business. Met Virtual Reality (VR), Mixed Reality (MR) en Augmented Reality (AR) zetten wij bedrijven in een digitale versnelling.
Naam innovatie Medical Expert Reality
Beschrijving innovatie Medical Expert Reality is een Augmented Reality en Mixed Reality applicatie die EHBO leermodules interactief en schaalbaar maakt.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Verschillende onderzoeken die de afgelopen jaren wereldwijd zijn uitgevoerd adviseren om ervaringsgericht leren te stimuleren. Er zijn een aantal fundamentele elementen om
ervaringsgericht te kunnen leren. Interactie, het gebruiken van je zintuigen, een actieve deelname en het herhalen van acties dragen bij aan ervaringsgericht leren.

Op basis van de onderzoeken is de Medical Expert Reality applicatie ontwikkeld. Het is een Augmented Reality en Mixed Reality applicatie waarbij op interactieve en visuele wijze cursisten en studenten verschillende modules volgen binnen de EHBO cursus.

De Medical Expert Reality applicatie is ontwikkeld voor verschillende devices zoals de Microsoft
HoloLens 2, smartphones en tablets. Dit zorgt er voor dat locatie onafhankelijk op interactieve wijze leerstof behandeld kan worden.

Wij geloven dan ook dat de ontwikkelde applicatie perfect aansluit bij de huidige trends zoals onderwijs op afstand en actief leren. De ontwikkelde applicatie sluit perfect aan bij veranderde regelgeving, waarbij cursisten en studenten vanwege veiligheidsmaatregelen in een EHBO-curusus geen slagaders meer dicht mogen knijpen bij elkaar.
Bijdrage aan een betere wereld Interactief en visueel EHBO leermodules volgen. Altijd en overal. Dat is wat met de Medical Expert Reality gerealiseerd wordt. Door gebruik te maken van het Mixed Reality device van Microsoft, de HoloLens 2, wordt interactief leren binnen de organisatie gerealiseerd.

Het tweede voordeel is dat Medical Expert Reality zorgt voor een enorme schaalbaarheid. Er is gekozen om de EHBO leermodules ook te ontwikkelen in Augmented Reality. Doordat cursisten en studenten op hun eigen mobiele telefoon of tablet de leermodules kunnen volgen, kunnen de leermodules altijd en overal getoond worden.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Vanuit verschillende onderwijsinstellingen merken we al jarenlang de behoefte aan meer digitalisering voor leermodules. Groot obstakel hierin zijn de hoge ontwikkelkosten, waar onderwijsinstellingen vaak de budgetten niet voor hebben. Medical Expert Reality werkt op basis
van een licentiemodel, wat de interactieve leerstof veel toegankelijker maakt voor onderwijsinstellingen.

De jeugd van tegenwoordig is mede door social media kanalen al bekend met Augmented Reality en Mixed Reality. Met de ontwikkelde applicatie sluiten we perfect aan bij de belevingswereld van de doelgroep.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact