Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Impact Award

5th Season

5th Season Fruitbites

Bedrijfsnaam 5th Season
KvK Nummer 65387562
Website www.5thseasonfruit.com
Beschrijving onderneming 5th Season maakt verleidelijk lekkere, 100% gezonde fruitsnacks, waarmee zij het eten van fruit vergemakkelijken.
Geen zin meer in plakkerige vingers, een tijdrovende bereiding of overrijp fruit: kies jouw favoriete variant uit de 5th Season fruitrange!
Naam innovatie 5th Season Fruitbites
Beschrijving innovatie Ertoe bijdragen dat meer mensen vaker de gezonde keuze maken, met die missie bracht 5th Season nog maar drie jaar geleden haar producten op de markt: gezonde fruitsnacks gemaakt van fruit. Honderd procent fruit! Met een crunchy bite, zonder enige toevoeging en in 6 varianten, zijn de snacks geliefd bij jong en oud.
Ieder zakje staat gelijk aan 80gr vers fruit, bevat >90% van de originele voedingswaarden en past zo perfect binnen de Schijf van Vijf.
Website innovatie https://www.5thseasonfruit.com
Noodzaak en belang van deze innovatie Het segment van snacks/tussendoortjes wordt gedomineerd door traditionele, minder gezonde producten. Met de introductie van lekkere, 100% gezonde snacks wilt 5th Season jong en oud overtuigen dat lekker snacken niet ongezond hoeft te zijn.

Met ondernemers tilt 5th Season de categorie van snacks/tussendoortjes naar een hoger niveau!
Bijdrage aan een betere wereld Te vaak wordt gekozen voor de traditionele, minder gezonde snacks, wat er aan bijdraagt dat >50% van de volwassenen en >12% van de kinderen kampt met overgewicht. Als dat niet verandert weten we dat steeds meer mensen op steeds jongere leeftijd gezondheidsproblemen gaan krijgen. Dus is het de hoogste tijd voor gezonde alternatieven. Maar dan ook echt gezonde alternatieven.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Er zijn meerdere partijen op de markt die fruitsnacks aanbieden. Deze varianten bestaan veelal uit gedroogd fruit, waardoor veel originele voedingswaarden verloren gaan, net als de vorm, smaak en kleur. Vaak zie je dat dit wordt "opgekrikt" door smaak-/geur-/kleurstoffen toe te voegen.
5th Season vriesdroogt haar producten, waardoor >90% van de originele voedingswaarden en de vorm, geur, kleur en smaak intact blijven. Door expertise (team), investering en kwaliteit te bundelen, wilt 5th Season de fruit snacking markt gaan leiden.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact