Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

123zonshop

Zonnebank kenniscentrum

Bedrijfsnaam 123zonshop
KvK Nummer 77838440
Website https://www.123zonshop.nl/
Beschrijving onderneming Bij 123zonshop kan men terecht voor alle vragen omtrent verantwoorde zon blootstelling. Ervaren experts delen openlijk kennis over thema's zoals huidtypes, zonnebank gebruik en crèmes.
Naam innovatie Zonnebank kenniscentrum
Beschrijving innovatie Zonnestudio experts delen kennis openlijk en transparant omtrent verantwoord bruinen zowel buitenshuis als onder de zonnebank.
Website innovatie https://www.123zonshop.nl/blogs/zonneban...
Noodzaak en belang van deze innovatie Nog te veel mensen verbranden te vaak, zowel onder de zonnebank als buiten. Dit omdat men niet voldoende bewust is van de gevaren van de zon of de zonnebank of men de kennis niet heeft om zichzelf afdoende te beschermen.

Verschillende instanties zoals KWF hebben reeds gewaarschuwd voor zowel de buiten zon als de zonnebank. Maar, desondanks blijven mensen onbeschermd de deur uitgaan en op onverantwoorde wijze gebruik maken van de zonnebank.

Ondanks waarschuwingen zal de zonnebank ook de komende jaren in trek blijven bij Nederlanders die het hele jaar door een mooie bruine kleur willen behalen en behouden. Het is zaak dat zij goed geïnformeerd zijn over de gevaren, en hoe zij deze kunnen inperken door de juiste maatregelen te treffen. Er zijn namelijk nogal wat mythes in de omloop omtrent bruinen die meer schade doen dan goed. Tevens is men vaak ongeduldig, en zeker in het begin ondergaat men te snel, te veel of te lange zonnebank sessies. Toegankelijke en gemakkelijk begrijpbare informatievoorziening dient deze situatie te verbeteren.
Bijdrage aan een betere wereld Door betere kennis en bewustwording beletten dat mensen verbranden en zodoende huidaandoeningen te voorkomen.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Er zijn verscheidene zonnestudio's verspreid over Nederland waar deskundige medewerkers werken die kunnen adviseren in persoon. Echter, online, op het internet laakt de kennisdeling tot dusver. Het zijn vaak juist de beginners die nog nooit een zonnestudio bezocht hebben die onnodig verbranden. 123zonshop is de eerste specialist die alle essentiële kennis kosteloos en vrijblijvend deelt in haar kenniscentrum.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact