Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Impact Award

123paracord

Natuurlijke EM anti teken halsband

Bedrijfsnaam 123paracord
KvK Nummer 58398082
Website https://www.123paracord.nl/
Beschrijving onderneming 123paracord is een one stop shop voor alle benodigdheden omtrent knutselen met paracord koorden.
Naam innovatie Natuurlijke EM anti teken halsband
Beschrijving innovatie Een halsband voor honden die zowel teken als vlooien helpt te voorkomen en bestrijden. De halsband is gemaakt van het materiaal paracord. Een zeer sterk en robuust type koord. Dit koord is waterbestendig en kan tegen een stootje, en het is geen probleem mocht jouw hond in een sloot of meer springen. De halsband is uitgerust met zogenaamde EM kralen. Dit zijn kralen die bij beweging licht trillen. Niet merkbaar voor de hond, maar het schrikt vlooien en teken af. Dit is een 100% natuurlijke manier om vlooien en teken te voorkomen, dus ook geschikt voor honden met allergie├źn.
Website innovatie https://www.123paracord.nl/anti-teken-ha...
Noodzaak en belang van deze innovatie Honden en katten bezitters kunnen chemische niet-natuurlijke bestrijdingsmiddelen minderen of geheel mee stoppen. Tevens zijn paracord anti teken halsbanden een uitkomst voor dieren met allergie.
Bijdrage aan een betere wereld Minder gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen tegen vlo en teek.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Zowel EM kralen als paracord koorden bestaan al decennia. Maar de combinatie is nieuw.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact