Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

inMotion VR BV

Corpus VR

Bedrijfsnaam inMotion VR BV
KvK Nummer 73325163
Website www.inmotionvr.com
Beschrijving onderneming inMotion VR richt zich op het ontwikkelen van producten die mensen helpt en ondersteund, om door middel van Virtual Reality technologie, zowel mentaal als fysiek weer in beweging te komen.
Naam innovatie Corpus VR
Beschrijving innovatie Corpus VR is een compleet Virtual Reality platform dat gebruikt wordt als revalidatie instrument bij mensen met chronische nekpijn. Dit wordt ingezet bij zowel Fysiotherapiepraktijken als in revalidatieklinieken. Dit helpt namelijk de oefentrouwheid te vergroten bij de patiënten, en ondertussen voorziet het de therapeuten van belangrijke inzichten die ondersteunen in het revalidatietraject.
Website innovatie www.corpusvr.com
Noodzaak en belang van deze innovatie Door de toenemende druk op de markt van fysiotherapie en revalidatie. Zien we een stijgende behoefte waarbij deze mensen ondersteund en ontlast worden. Daarnaast is er een tendens dat mensen meer zelfregie willen voeren over hun eigen gezondheid en daarbij geholpen willen worden. Dat kan door onze oplossing.
Bijdrage aan een betere wereld Door in te spelen op belangrijke trends in de zorg, en daarbij ook verder te kijken dan de eigen landsgrenzen. Zien we dat Corpus VR een serieuze impact kan gaan hebben op hoe zorgverleners en patiënten met elkaar sneller tot een beter welzijn komen.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Wij hebben een uniek product, wat ontstaan is door te kijken naar het totaal beeld van patiënten in de zorg. Het zogenaamde biopsychosociale model. Dat is in geen enkel ander product terug te vinden. Men ziet dan ook dat ons product vele malen completer en accurater is dan andere producten in de markt die slechts beperkte toepassingen kennen.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact