Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

iamcreative

Creatieve Marketplace voor creatieve WorkShops

Bedrijfsnaam iamcreative
KvK Nummer 57349088
Website www.iamcreative.amsterdam
Beschrijving onderneming iamcreative is een marketplace voor creatieve toeristen, expats en NL creatieven 24-38 die korte creatieve WorkShops kunnen volgen voor bescheiden bedragen. Any time te orderen. Betalen is plek reserveren. De WorkShops worden gegeven door professionals in de communicatie industrie.
Naam innovatie Creatieve Marketplace voor creatieve WorkShops
Beschrijving innovatie iamcreative is een marketplace voor creatieve toeristen, expats en NL creatieven 24-38 die korte creatieve WorkShops kunnen volgen voor bescheiden bedragen. Any time te orderen. Betalen is plek reserveren. De WorkShops worden gegeven door professionals in de communicatie industrie.
Website innovatie www.13-08.nl
Noodzaak en belang van deze innovatie Jonge creatieven van all over the world hebben behoefte om tijdens hun verblijf in Amsterdam korte vakverdieping op te doen die snel zijn en beperkt in kosten.
Je ontmoet daarbij allerlei creatieven waarmee je vakcontacten kan leggen zoals Start Uppers.
Bijdrage aan een betere wereld Creativiteit draagt bij aan allerlei oplossingen voor de mensheid en levert internationale contacten op die mensen verder brengen in het creƫren van oplossingen voor de planeet.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De innovatie is orgineel vanwege snelle beschikbaarheid tegen lage kosten en de mogelijkheid om een internationale creatieve community te laten ontstaan.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact