Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

bit4coin BV

kable

Bedrijfsnaam bit4coin BV
KvK Nummer 59038489
Website https://www.bit4coin.net
Beschrijving onderneming bit4coin biedt een eenvoudige en toegankelijke manier om kennis te maken met het fenomeen bitcoin. Wij zijn het ideale platform voor de meer ervaren bitcoiners om familie en vrienden kennis te laten maken met dit virtuele betaalmiddel. Door een virtueel betaalmiddel aan te bieden in de vorm van een voucher, maken wij iets virtueels tot iets abstracts en tastbaars. Deze vouchers bieden een laagdrempelige toegang voor nieuwe gebruikers tot de wereld van dit virtuele betaalmiddel.
Naam innovatie Kable
Beschrijving innovatie Super snelle internationale betalingen kunnen doen tegen lagere kosten, in de praktijk kan een betaling naar China vanuit Nederland binnen 10 minuten op een Chinese bankrekening staan. Hiervoor gebruiken wij aan de achterkant ons platform dat bitcoin gebruikt om snelheid te realiseren.
Website innovatie https://www.kable.co
Noodzaak en belang van deze innovatie Op deze manier kunnen bedrijven en personen veel sneller zaken met elkaar doen. Vertrouwen is vaak een vertragende factor en middels een super snelle betaling van een factuur geeft de leverancier het vertrouwen om te gaan produceren.
Bijdrage aan een betere wereld Op deze manier kunnen mensen en bedrijven sneller en goedkoper zaken met elkaar doen. Hierdoor vervagen grenzen en is het bijvoorbeeld in de toekomst mogelijk voor expats om tegen lagere tarieven en sneller geld naar huis te sturen.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Er zijn alternatieven zoals TransferWise echter zijn die duurder en maken geen slim gebruik van de blockchain technologie.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact