Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

Xuver Lab BV

Xuver

Bedrijfsnaam Xuver Lab BV
KvK Nummer 68523165
Website www.xuver.nl
Beschrijving onderneming Xuver is een innovatief softwarehuis en heeft een unieke oplossing ontwikkeld om 3d tekeningen te converteren en in een handomdraai online in de web browser beschikbaar te stellen zodat je met een avatar door een 3D tekening kunt wandelen.
Naam innovatie Xuver
Beschrijving innovatie Xuver is een software tool waarmee je in een handomdraai een 3D tekening beschikbaar stelt in de web browser en door je virtuele woning, bedrijfspand of ander object kunt lopen met een avatar. Het model wordt razend snel met plugins in tekenpakketten omgezet naar een eigen ontwikkeld bestandsformaat, .XR. Dit format kan gebruikt worden om 3D tekeningen online beschikbaar te stellen in het Xuver platform. Op dit platform kun je met je avatar door het 3D model lopen maar ook andere mensen uitnodigen om samen met jou rond te lopen. Door multi-user functionaliteiten zoals het zien van andere ingelogde avatars, spraak module en de laser pointer kun je een volledige bespreking of rondleiding virtueel uitvoeren. Xuver is ontwikkelt voor mensen zonder technische kennis of verstand van bouwen of tekenen. Je kunt nu virtueel door je nog te bouwen huis lopen zonder dat je dure software of zware computers nodig hebt. Het concept van Xuver is uniek in de wereld. 3D gaat altijd samen met specialistische kennis en zware systemen. Door Xuver kan nu iedereen altijd en overal een 3D tekeningen raadplegen en benaderen.
Website innovatie https://app.xuver.com/trial
Noodzaak en belang van deze innovatie Het ontwerpen en bouwen van een object is een complex traject dat door specialisten begrepen wordt. Menig opdrachtgever is een leek maar heeft wel een groot belang om op een gelijk (kennis) niveau te communiceren met de specialist. Het is echter vrijwel onmogelijk om dit te doen omdat de gemiddelde opdrachtgever geen bouwtekeningen kan lezen en moeite heeft met ruimtelijk inzicht. Om dit gat te overbruggen wordt er veel tijd en geld gespendeerd aan het maken van visualisaties, en andere zaken om de opdrachtgevers een zo goed mogelijk beeld te geven. Xuver is een revolutionaire oplossing waarmee het ineens mogelijk wordt om zonder zware systemen of complexe software je nog te bouwen object te bezoeken voordat het er is. Je kunt overal naartoe lopen op het moment dat het je zelf schikt, het enige dat je nodig hebt is een Internet verbinding. De opdrachtgever wordt hierdoor echt onderdeel van het proces, kan op gelijk niveau communiceren met specialisten en ervaart de gevolgen van beslissingen. Dit is uniek in de wereld.

Nog nooit was het zo makkelijk om goed betrokken te zijn bij een bouwproject. Uiteindelijk zorgt Xuver er voor dat opdrachtgever en architect en aannemer een duidelijke communicatie kan zijn en hiermee reductie van reis en faalkosten.


Bijdrage aan een betere wereld Als mens willen we door een leverancier of opdrachtnemer maximaal in staat geteld worden om een beeld te vormen. Dit doen we vaak door een bezoek te brengen of af te spreken. Door gebruik te maken van Xuver kunnen mensen dit hele proces virtueel uitvoeren waardoor er niet gereisd hoeft te worden en er minder fouten gemaakt worden.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel 100%, Wat Xuver doet is uniek in de wereld.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact