Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Wizenoze BV

Web for Classrooms

Bedrijfsnaam Wizenoze BV
KvK Nummer 58732497
Website https://www.wizenoze.com/language/nl/startpagina/
Beschrijving onderneming Onze missie is om toegang te bieden tot een slimmer internet voor educatie. Wij ontwikkelen tools waarmee leerlingen en studenten toegang krijgen tot online informatie die passend zijn bij hun interesses en leesniveau.
Naam innovatie Web for Classrooms
Beschrijving innovatie Web for Classrooms biedt Nederlands grootste collectie van online beschikbare informatie voor kinderen en jongeren. Leraren en leerlingen hebben via Web for Classrooms in mum van tijd toegang tot meer dan 4 miljoen informatieve webpagina’s afkomstig van betrouwbare websites en doorzoekbaar op leesniveau. Alle websites zijn geselecteerd op basis van betrouwbaarheid van de makers en op geschiktheid voor scholieren. Alle webpagina’s zijn automatisch geanalyseerd op leesniveau op basis van innovatieve technologie, genaamd de Wizenoze leesbaarheidsindex. Op die manier krijgt elke leerling toegang tot informatie op zijn of haar eigen leesniveau.
Website innovatie https://webforclassrooms.com/startpagin...
Noodzaak en belang van deze innovatie Het internet heeft zonder twijfel de wereld veranderd. Het heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop we werken, de manier waarop we omgaan en, misschien nog belangrijker, hoe we toegang hebben tot informatie. Ook in het onderwijs wordt internet steeds vaker gebruikt om zelfstandig leren te ondersteunen. Maar het gebruik van internet in het onderwijs gaat gepaard met grote uitdagingen voor leerlingen en studenten.

1. De uitdaging om relevante informatie te vinden die geschikt is voor educatieve doeleinden.
2. De uitdaging om leesbare informatie te vinden die geschikt is voor hun leesniveau.
3. De uitdaging om in de enorme hoeveelheid van het internet onderscheid te kunnen maken tussen betrouwbare en onbetrouwbare (valse) informatie.

Met onze technologie bieden we een oplossing voor studenten om deze uitdagingen het hoofd te bieden. We bieden toegang tot een slimmer internet voor het onderwijs. We ontwikkelen technologie waarmee studenten online relevante en betrouwbare informatie kunnen zoeken en vinden die aansluit bij hun interesses en hun leesvaardigheid. Deze producten worden aangedreven door onze zoektechnologie, classificatie-algoritmen op basis van machine learning en tools die het maken van content ondersteunen.
Bijdrage aan een betere wereld Wij bieden een grote groep mensen, voornamelijk kinderen, toegang tot het internet op een manier dat ze daar veilig betrouwbare, relevante en begrijpbare informatie kunnen vinden.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Er bestaat geen product vergelijkbaar met webforclassrooms. We hebben onze eigen unieke leesbaarheidsanalyse ontwikkeld. Onze collectie relevante en betrouwbare paginas is eveneens uniek. Bestaande vergelijkbare diensten hebben geen leesbaarheidsanalyse en maken gebruiken van Google custom search en blacklisting, waarbij nog steeds een hoop onbetrouwbare en irrelevante informatie gevonden kan worden.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact