Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

Webmastery

Werken met mensen, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, werkgelegenheid bieden. Dat, in combinatie met de allerlaagste footprint.

Bedrijfsnaam Webmastery
KvK Nummer 69420955
Website www.webmastery.nl
Beschrijving onderneming Webmastery is een social media bureau dat ook webredactie biedt. Wij beheren websites en social media voor organisaties. En dat doen wij veelal vanuit huis, volgens Het Nieuwe Werken.

Dit werk bestaat uit:
- het schrijven en plaatsen van teksten en afbeeldingen (contentmanagement / webredactie)
- het online reageren op opmerkingen van (potentiële) klanten (communitymanagement / webcare)

De webbeheerders en social media managers van Webmastery werken vanuit huis en passen hun werktijden aan aan de behoeften van de opdrachtgever. Zo kunnen de webbeheerders aan de hoge verwachtingen van (potentiële) klanten van de organisaties voldoen in een tijd dat de economie online 24/7 door draait. Indien gewenst komen enkele van onze medewerkers ook bij de organisatie om te brainstormen, te vergaderen of samen te werken aan een project.

Webmastery is een social enterprise: we werken volgens het nieuwe werken en zodoende geeft dat ons de kans om ook mensen aan te nemen die niet meer op kantoor kunnen werken door een arbeidsbeperking of chronische ziekte. Het vanuit huis werken biedt alleen maar voordelen voor opdrachtgevers: we monitoren 24/7 de social media en websites en zijn erg flexibel in hun inzet.
Webmastery wil bijdragen aan een betere samenleving. Wij werken daarom vooral met medewerkers die huisgebonden zijn en daarom een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Dat is voor ons geen beperking. Door onze medewerkers een kans te geven en hun werkplek goed in te richten, komen hun talenten tot bloei. Dat maakt hen perfect voor de opdracht van jouw organisatie. Onze medewerkers zijn veel online en zeer ervaren in het online communiceren en werken op afstand.
Naam innovatie Werken met mensen, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, werkgelegenheid bieden. Dat, in combinatie met de allerlaagste footprint.
Beschrijving innovatie Door meer klanten te werven hebben we het aantal uren voor huisgebonden medewerkers kunnen uitbreiden. Hierdoor zijn er enkele medewerkers financieel volledig zelfstandig geworden. Niet alleen het financiële aspect, maar ook de identiteit van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt wordt zo ontzettend aangescherpt. Ook al is geluk niet te meten, het geluk is duidelijk zichtbaar.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Door het aannemen van, en werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zorgen we voor een impact in de maatschappij. Mensen die voorheen afhankelijk waren van een uitkering, hooggeschoold en toch thuis zonder uitdaging, kunnen weer aan het werk. Buiten de financiële voordelen is het welzijn van deze mensen ontzettend gestegen. Deze vorm van het nieuwe werken draagt ook bij aan onze klimaatdoelstellingen. Al het werk geschied vanuit huis, waardoor de footprint van de werknemers ontzettend laag is.
Bijdrage aan een betere wereld Een betere wereld begint bij een wereld waarin iedereen mee telt. Met of zonder afstand tot de arbeidsmarkt. Rekening houdend met de circulaire economie en daarbij met een steeds groenere wereld.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Origineel , in de zin van mensen in hun kracht zetten. Webmastery ziet geen beperkingen, ze ziet kansen.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact