Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

Wasteboards.com

Wasteboards

Bedrijfsnaam Wasteboards.com
KvK Nummer 64620468
Website www.wasteboards.com
Beschrijving onderneming Het produceren van design skateboards van plastic afval, met name frisdrankdoppen. sinds kort ook andere producten.
Naam innovatie Wasteboards
Beschrijving innovatie Het laten zien dat afval geen afval is, maar waardevolle grondstof. Door onze speciale productiemethode behouden wij de kleur en materiaal zodanig dat er een cool designproduct ontstaat, waarbij het duidelijk is dat het van plastic afval is, maar bovenal heel mooi en kwalitatief goed. Wij zijn de 1ste en enige producent die skateboards en designproducten maakt die 100% gerecycled zijn, maar ook nog 100% recyclebaar. Dus geen afval! Ook staan wij vaak op muziekfestivals om ter plekke van het festival afval producten te maken.
Website innovatie thecapsconnection.com
Noodzaak en belang van deze innovatie Skateboards industrie is zeer vervuilend, daarvoor bieden wij een serieus sustainable alternatief en reduceren daarmee CO2 uitstoot, maar ook het gebruik van kwetsbare houtsoorten. Daarnaast leveren wij op een goede manier een bijdrage tot het stoppen van het weggooien van plastic op straat of natuur en converteren de plastic soup in bruikbare designproducten. De impact is het grootst nu onze doelgroep ( jongeren en jong volwassenen) de meeste vervuilers zijn, maar ook degene die het tij kunnen keren. door hen aan te spreken met coole producten die zij graag gebruiken verminder je de plastic soup en zorg je voor duurzame producten.
Bijdrage aan een betere wereld Door ervoor te zorgen dat als men plastic op staat ziet liggen , men dat er niet laat liggen maar meeneemt omdat men weet dat daar coole producten van gemaakt kunnen worden. Daarnaast verminderen wij de vervuilende productie van (plastic) skateboards en design producten. Tenslotte willen wij daar produceren waar onze grondstoffen het meest gevonden wordt. Dat is vaak in landen waar de levensstandaard laag is, zodat wij ook lokaal kunnen zorgen voor economische activiteit en daardoor een bijdrage te leveren aan de strijd tegen vervuiling en armoede.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Een 100% gerecycled en 100% recyclebaar skateboard bestaat niet, dus in die zin zijn wij de enige en dus nieuw en origineel.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact