Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

Voiceworks BV

Managed Voice hosted telefonie

Bedrijfsnaam Voiceworks BV
KvK Nummer 39091093
Website www.voiceworks.com
Beschrijving onderneming Voiceworks biedt geïntegreerde (tele)communicatiediensten op de zakelijke markt. Met één oplossing voor vaste of mobiele telefonie, internet of Unified Communications, is het mogelijk optimaal samen te werken en te voorzien in alle communicatiebehoeften en bereikbaarheid. Met meer dan 200 enthousiaste partners verkopen we onze oplossingen aan eindklanten zoals zorg-, onderwijs- en overheidsinstellingen in het mkb.
Naam innovatie Managed Voice hosted telefonie
Beschrijving innovatie Managed Voice is een alles-in-1 communicatieplatform waarmee de gebruiker naadloos kan switchen tussen mobiele, vaste en desktoptelefonie zonder dat de klant het merkt. De suite biedt een reeks aan applicaties (onder de naam Coligo) waarmee de gebruiker één oplossing heeft voor alle communicatie- en samenwerkings behoeften. Met Managed Voice heb je een hosted communicatie-oplossing voor mobiel, vast, video en data, waarmee alles met elkaar een relatie heeft en ondersteunend kan werken voor de gebruiker. Gebruikersgemak staat voorop. Vanuit het platform worden alle diensten geïntegreerd binnen één applicatielaag. Zo is communicatie en bereikbaarheid optimaal te beheersen, wordt samenwerken gemakkelijk en gaat de kwaliteit van de dienstverlening omhoog.
Website innovatie https://www.voiceworks.com/nl/diensten/v...
Noodzaak en belang van deze innovatie Medewerkers van organisaties stellen steeds andere en specifiekere eisen aan bereikbaarheid. De 24/7 economie en de mogelijkheid om overal beschikbaar te zijn legt de lat steeds hoger als het gaat om connectiviteit en samenwerking. Bellen, chatten, conference call, monitoring en beheer, het moet tegelijkertijd mogelijk zijn en vanaf elke locatie. Belangrijk is dat de verschillende communicatiediensten naadloos op elkaar aansluiten. Managed Voice integreert software van derden binnen één applicatielaag zodat er niet langer aparte platformen voor aparte diensten hoeven te draaien. Zo kunnen honderden verschillende applicaties aangesloten worden, zonder maatwerk en zonder vast te lopen. Het platform is bovendien makkelijk op te schalen naar miljoenen gebruikers. Ideaal voor dienstverlenende organisaties met klantcontact afdelingen, buitendiensten en medewerkers op verschillende vestigingen. Het Managed Voice platform biedt dus maximale bereikbaarheid met maximale controle.
Bijdrage aan een betere wereld De 24/7 economie heeft ook effect op de weerbaarheid van medewerkers, zij zijn de hele dag bereikbaar voor klanten, vaak ook buiten kantoortijden door de vele kanalen die zij en hun klanten ter beschikking hebben. Dat zorgt voor een gevoel van altijd ‘aan’ staan. Met name millennials hebben moeite om hun bereikbaarheid onder controle te houden en ervaren steeds vaker stress door de hoeveelheid prikkels die op hen worden afgevuurd. Met de applicaties van Coligo pak je de regie weer terug. Zo bepaal je met Coligo REACH wanneer en voor wie je bereikbaar wilt zijn en via welk apparaat. Óf juist niet. Wil je tussen 15:00 en 17:00 niet op je mobiel bereikaar zijn, maar wel op je vaste toestel waarop een persoonlijke boodschap staat voor verschillende klanten? Het kan met de tool via Managed Voice. Het werkt met zakelijke en privenummers én met vaste en mobiele toestellen. Chatten met zakelijke relaties kan met Coligo MESSENGER, waarmee WhatsApp berichten echt privé kunnen blijven. Dat betekent niet meer gestoord worden met werkgerelateerde berichten in je eigen tijd zoals op vakantie. Vind je het prettig om vanuit kantoor te werken, of start je liever vanuit een flexplek en vertrek je na het spitsuur? Houd zelf de regie. Managed Voice helpt de scheidslijn tussen zakelijk en privé vorm te geven.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Het Managed Voice platform dat in eigen beheer is ontwikkeld en in de cloud draait, is een open systeem wat integraties met verschillende systemen mogelijk maakt. De integratie tussen vast, mobiel en web is naadloos en de bereikbaarheid is zowel op organisatie- als medewerkersniveau tot in detail in te stellen. Nieuwe functies en toepassingen worden in samenwerking met de partners van Voiceworks ontwikkeld en naar klanten uitgerold. Alle software en applicaties draaien binnen één architectuur en maakt andere platformen die voorheen gelijktijdig in operatie waren, overbodig. Dit maakt Managed Voice uniek in Nederland.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact