Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

VitalFacts

MyVitalFigures

Bedrijfsnaam VitalFacts
KvK Nummer 64188531
Website www.vitalfacts.nl
Beschrijving onderneming VitalFacts biedt vitaliteitsdiensten aan voor de B2B markt waarin de individuele behoeften van medewerkers centraal staan. Wij leveren end-to-end dienstverlening die organisaties helpt met planvorming, uitvoering en monitoring van resultaten. Door de inzet van diverse technologie in combinatie met een vitality coach is het werken aan vitaliteit leuk, persoonlijk en makkelijk en realiseren wij programma's en interventies met impact.
Naam innovatie MyVitalFigures
Beschrijving innovatie Ons eigen ontwikkelde platform MyVitalFigures leest op afstand Activity Trackers uit doet big data analyse op het gebied van beweging, slaap, calorieverbranding en hartslag inzicht geven in individuele patronen en routines van medewerkers. De analyses die we hier voor gebruiken zijn uniek in de markt. In persoonlijke coachgesprekken van medewerkers bespreken we de resultaten en geven we praktische tips en trucs om nieuwe dagelijkse routines te ontwikkelen die direct impact op de werk- en privésituatie hebben. De impact van onze interventie kunnen we inzichtelijk maken door de data van 2 perioden inzichtelijk te maken.
Website innovatie https://vitalfacts.nl/product/myvitalfig...
Noodzaak en belang van deze innovatie Onze innovatie kan op termijn een vervanging worden voor reguliere health checks/PMO’s en veel meer impact hebben op persoonlijke vitaliteit dan de huidige spelers doordat we een hogere participatiegraad hebben, persoonlijker te werk gaan en de technologie veel meer in onze oplossing is verweven.
Bijdrage aan een betere wereld In de BV Nederland is 50% te dik, 45% beweegt te weinig, 40% slaapt te weinig en 15% heeft last van burn out klachten. Door de inzet van technologie in combinatie met een vitality coach krijgen deelnemers nieuwe persoonlijke inzichten en maakt het hen bewust van keuzes die ze veelal onbewust maken. 65% van de deelnemers in onze programma's geeft zelf aan een duurzame verandering in leefstijl te hebben bereikt.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Data uit actvity trackers analyseren en hier patronen uit halen is iets wat op dit moment op de wijze waarop wij dit aanbieden in markt niet voor handen. Wij gebruiken hiervoor zelf ontwikkelde algoritmen en hebben unieke mogelijkheden ontwikkeld die niet

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact