Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

Viewie Media

Digitale raampresentatie

Bedrijfsnaam Viewie Media
KvK Nummer 69237972
Website viewiemedia.nl
Beschrijving onderneming Viewie media levert digitale raampresentaties aan makelaars.
Naam innovatie Digitale raampresentatie
Beschrijving innovatie Sinds 2017, is het onze missie om de etalages van makelaarskantoren te moderniseren. Weg met die geprinte A4'tjes. Tijdrovend, ouderwets en bovenal niet duurzaam.

Viewie Media levert digitale schermen die makelaars in hun etalage plaatsen. Ter vervangen van de ouderwetse A4'tjes. Waarom deze innovatie zo slim is?
Wij hebben het CRM-systeem (database) van de makelaar gekoppeld aan het scherm, waardoor het scherm altijd up-to-date is en de makelaar verder niets meer hoeft aan te passen.

Makelaars presenteren zich op een 2.0 manier en hoeven hier verder niets voor te doen. Naast het huizenaanbod heeft de makelaar de keuze uit vele opties om extra te tonen op de schermen, denk aan: weer/nieuws/openingstijden/reclame's/openhuizenroutes/huis vd maand/ etc..

Inmiddels slaat deze innovatie behoorlijk aan en sluiten wekelijks vele makelaars zich aan bij deze innovatieve trend!
Website innovatie https://viewiemedia.nl/demo/
Noodzaak en belang van deze innovatie De impact van onze innovatie is zeer groot.

Ten eerste bespaard het gigantisch veel tijd. Een gemiddelde makelaar is per maand minimaal 5u kwijt aan het vervangen en bijhouden van zijn A4'tjes in de etalage.

Ten tweede besparen we een makelaar enorm veel print werk. Dit is natuurlijk niet duurzaam en maatschappelijk verantwoord anno 2019 om nog zo veel te printen.
Bijdrage aan een betere wereld Natuurlijke grondstoffen zijn schaars en wij hebben als mensen een taak om zuinig met de beschikbare middelen op onze aarde om te gaan.

Makelaarskantoren printen gemiddeld meer dan 1200 A4'tjes of A3'tjes per jaar om hun etalage up-to-date te houden.

Met de digitale raampresentatie van Viewie Media besparen we makelaarskantoren dit printwerk. Inmiddels besparen we door de inzet van onze applicatie al zo'n 300.000 printjes per jaar!
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel In Nederland is Viewie Media marktleider en de eerste partij geweest die raampresentatie voor makelaars heeft geïntroduceerd.

Door veel met onze klanten samen te werken. Hebben we de applicatie inmiddels flink geïnnoveerd. Viewie Media is momenteel bezig om ook in het buitenland digitale raampresentatie uit te gaan leveren.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact