Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

VLOTT

VLOTT creatieve vlogs en video's

Bedrijfsnaam VLOTT
KvK Nummer 71250573
Website www.vlott.eu
Beschrijving onderneming VLOTT is een jong bureau dat zich specialiseert op employer branding vlogs. Op een creatieve manier volgt Lotte vaak bij bedrijven of evenementen om samen letterlijk een " kijkje in de keuken" te nemen. Door samen te werken met de ondernemers ontstaat er een dynamische, vlotte, video die bijdraagt aan de recruitment en Company branding strategie van de organisatie.
Naam innovatie VLOTT creatieve vlogs en video's
Beschrijving innovatie Het innovatieve eraan is dat een externe vlogger, in dit geval Lotte, zich verdiept in de organisatie en op geheel natuurlijke wijze snel aan de kijker laat zien waar het om gaat en wat ze binnen de organisatie om gaat.
Het is een totaal nieuwe vorm van marketing waarbij dynamiek voorop staat.
Website innovatie https://www.facebook.com/vlotttilburg/
Noodzaak en belang van deze innovatie De impact is dat iedereen snel meegenomen wordt in diverse onderwerpen. Dat houdt dus in dat je je doelgroep ook kunt betrekken in onderwerpen waar zij in eerste instantie niet van dachten interesse in te hebben. Maar doordat je ze meeneemt vergroot je je doelgroep.
Bijdrage aan een betere wereld Iedereen wil graag laten zien wat hij doet. Ik kan me voorstellen dat de video's ook impact kunnen hebben als het gaat over milieu, klimaat of armoede projecten. Mensen werken vaak aan zulke mooie opdrachten met zulke mooie doelen, maar we weten het vaak niet van elkaar. Hoe mooi zou het zijn als VLOTT op deze plekken komt, en je meeneemt in de emotie, zonder dat je er zelf bij bent.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Het is nieuw omdat dit op bedrijfsmatige manier nog nooit is toegepast. Bedrijven laten eigen medewerkers vloggen, wat zeker ook een optie is, maar vloggen is een vak. Het is presenteren van een onderwerp, doorvragen, de beste kanten uitlichten en de kijker het gevoel geven dat hij onderdeel is van de ervaring. Dat is iets wat ik met mijn product kan bewerkstelligen.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact