Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

V-ID

V-ID document validatie

Bedrijfsnaam V-ID
KvK Nummer 72.55.14.10
Website https://promo.v-id.org
Beschrijving onderneming Het team van V-ID bestaat uit een hechte groep mensen met een diverse achtergrond. De meeste mensen werken al zo'n 10 tot 15 jaar samen. De sfeer binnen V-ID is zeer open, communicatief en professioneel.
Naam innovatie V-ID document validatie
Beschrijving innovatie V-ID beveiligt elk digitaal bestand tegen onwettige manipulatie, beschermt bedrijven tegen digitale fraude en geeft bedrijven ruimte voor innovatie.

De uitgevende organisatie legt het bestand vast via het validatie proces van het V-ID Platform, waarna iedere ontvanger gratis op elk moment binnen enkele seconden de echtheid kan controleren.

De dienst is inmiddels in gebruik bij o.a. Airbus Defence & Space, Europees onderzoeksinstituut ESHRE en glasvezel leverancier Vitrumnet.
Website innovatie https://www.v-id.org
Noodzaak en belang van deze innovatie Het bedrijfsleven heeft een goedkope en eenvoudige manier om een groot aantakl bedreigingen het hoofd te bieden. Denk hierbij aan nep-facturen, CEO-fraude, data-manipulatie en onrechtmatige toegang tot systemen.
Bijdrage aan een betere wereld Het hoofddoel van V-ID is het wegnemen van de kans op fraude bij digitale bestanden en processen, zodat innovatie vrij baan heeft.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Zover wij weten is er geen vergelijkbaar product in de markt, en al zeker geen die zo eenvoudig te implementeren en op te schalen is.

Bijlagen

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact