Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

Usono

ProbeFix

Bedrijfsnaam Usono
KvK Nummer 67337244
Website www.usono.com
Beschrijving onderneming Usono verlicht, verbetert en innoveert het gebruik van ultrasound. We focussen op het creƫren van nieuwe innovatieve oplossingen voor de ultrasound markt om ultrasound makkelijker en toegankelijker te maken voor gebruikers. We verbeteren de huidige procedures en ontwikkelen nieuwe ultrasound applicaties door nieuwe technologie.
Naam innovatie ProbeFix
Beschrijving innovatie ProbeFix helpt tijdens langdurige hart echometingen waarbij het ervoor zorgt dat er beter ergonomie is en ook beter reproduceerbaar beeld. ProbeFix ondersteunt meerdere ultrasound fabrikanten door een adapter module. Daarnaast is het volledige roteerbaar en hoogte instelbaar nadat het product vastgemaakt is.
Website innovatie www.usono.com/probefix, https://www.yout...
Noodzaak en belang van deze innovatie ProbeFix zorgt ervoor dat langdurige ultrasound metingen van het hart meer reproduceerbaar worden. We kunnen met deze simpele oplossingen de procedure gemakkelijker maken. Daarnaast zorgt het ervoor dat de ergonomie verbetert wordt.
Bijdrage aan een betere wereld Doordat ultrasound metingen van het hart beter worden zal uiteindelijk de patient hiervan profijt van hebben. Er wordt continu gemeten waardoor er meer data beschikbaar is en er een betere diagnose gesteld kan worden.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel ProbeFix is een uniek product dat wordt gebruikt binnen de cardiologie. Het product stabiliseert een echo op het lichaam doordat het vastgemaakt wordt op het lichaam. Dit zorgt voor minder problemen met ademhaling. Er zijn niet echt concurrenten qua product, u moet dan eerder denken in robotarmen of RSI oplossingen (ergonomische stoelen, ergonomisch bed)

Bijlagen

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact