Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

United Care Products b.v.

Tracey

Bedrijfsnaam United Care Products BV
KvK Nummer 02050187
Website https://www.unitedcare.nl
Beschrijving onderneming United Care richt zich op het innovatief ontwikkelen van transferhulpmiddelen voor zorg- en welzijnsorganisaties. Tevens zoeken wij naar passende oplossingen die gericht zijn op het behoud van zelfstandig leven, wonen en werken voor mensen met verminderde mobiliteit. Hierbij gaan wij uit van de mogelijkheden van onze klanten en niet hun beperkingen.
Naam innovatie Tracey
Beschrijving innovatie De Tracey is een innovatieve roterende passieve tillift, die door haar lange hefarm een grote reikwijdte heeft om de zorgvrager te verplaatsen en comfortabel te positioneren.
Het elektrisch bedienbaar 4 puntsjuk kan de zorgvrager van een zittende positie brengen naar een liggende positie.
Tevens heeft dit 4 puntsjuk flexibele aanknopingspunten voor de tilband, waardoor de zorgvrager in balans de gewenste positie heeft om te worden verplaatst.
De poten van het onderstel zijn traploos elektrisch verstelbaar voor een betere positionering rondom stoelen en rolstoelen.
Website innovatie Nog niet, moet nog worden gelanceerd.
Noodzaak en belang van deze innovatie Het is ons doel zorgvragers zo veel en zo lang mogelijk zelfstandig en op een zo natuurlijk mogelijke manier met behulp van (transfer)hulpmiddelen te laten bewegen. Daarnaast komt 'natuurlijk bewegen' de kwaliteit van de geleverde zorg én de fysieke belasting van de zorgverlener ten goede. Zorgverleners hoeven dankzij onze (transfer)hulpmiddelen de grenzen van fysieke belasting niet te overschrijden.
Bijdrage aan een betere wereld United Care is dé transferspecialist van Nederland. Onze hoogste prioriteit is het ontwikkelen en innoveren van comfortabele, veilige (transfer)hulpmiddelen. Met onze duurzame producten dragen wij bij aan de mobiliteit en behoud van zelfstandig leven, wonen en werken van de zorgvrager in thuissituaties of in zorginstellingen.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Het unieke van deze tillift is dat het tiljuk in een vaste stand meedraait met de beweging van de hefarm waardoor de transfer in het geheel comfortabel en veilig is voor de zorgvrager.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact