Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

UnderstandLing

PersonalityMatch

Bedrijfsnaam UnderstandLing
KvK Nummer 64733971
Website www.understandling.com
Beschrijving onderneming Middels AI en slimme software digitaliseren wij de staffing en recruitment markt
Naam innovatie PersonalityMatch
Beschrijving innovatie PersonalityMatch haalt uit een CV of motivatie middels AI de persoonlijkheid van een kandidaat. Dit gebeurt ook voor een vacature/rolbeschrijving en beide persoonlijkheden worden met een zelflerend algoritme vergeleken om zo een match te vinden. Omdat we bestaande gegevens gebruiken en geen extra uitvraag bij de kandidaat of inhuurder doen, is PersonalityMatch een niet invasieve oplossing.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Skills en CV's werken niet afdoende in een maatschappij waarbij vraag en aanbod in disbalans zijn. Het succes van een werknemer hangt veel meer af van of de werknemer uit het juiste hout is gesneden voor de specifieke rol. Door dit in kaart te brengen en samen met vaardigheden/skills tot een totaalscore te brengen kunnen we voor het eerst matchen op het totaal profiel. Door niet invasief te zijn, werkt PersonalityMatch voor alle niveaus en rollen.
Bijdrage aan een betere wereld PersonalityMatch vergroot het (bewezen) geluk dat een werknemer in zijn of haar werk gaat vinden.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Matching op basis van persoonlijkheid bestaat al maar wordt nu gedaan middels assessments en tests. Dit is een ingrijpende en tijdrovende taak. PersonalityMatch is de eerste oplossing die dit uit tekst haalt.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact