Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

Uncle Rhino

Interactieve video

Bedrijfsnaam Uncle Rhino
KvK Nummer 66359236
Website https://unclerhino.com
Beschrijving onderneming Wij bundelen meerdere informatieve videos binnen één interactieve tool.
Naam innovatie Interactieve video
Beschrijving innovatie Wij bundelen meerdere informatieve videos binnen één interactieve tool. We ordenen verschillende videos en voegen een menu toe om snel te switchen tussen videos. Op deze manier kunnen onze klanten (ingewikkelde) informatie op een zeer snelle manier bij hun klanten krijgen. Het resultaat is een gestroomlijnde klantenservice waar we met onze data kunnen aantonen flink te besparen op de klantenservice. Daarnaast zien we dat de klanttevredenheid stijgt.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Door video content te bundelen en te structureren binnen één tool, bijvoorbeeld een interactieve FAQ tool, kan de bezoeker snel en makkelijk navigeren naar de informatie die hij of zij zoekt. Meerdere videos, navigatie én de data van de gebruikers zitten in dit geval binnen één omgeving. Met als resultaat dat bezoekers online sneller de gewenste informatie vinden. Zodoende worden meer servicevragen afgehandeld in de "click" fases, wat leidt tot een directe stijging van de Customer Effort Score (CES) en een besparing op de klantenservice.

Bijdrage aan een betere wereld We stroomlijnen de klantenservice. Mensen vinder sneller betere informatie of antwoorden op hun vragen. Dat wil iedereen.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Wij zijn de eerste in Nederland die interactieve video gebruikt om de klantenservice te stroomlijnen vanaf de eerste klik in het click-call-face principe.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact