Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

Ultimateinstability BV

Hydrovest

Bedrijfsnaam Ultimateinstability BV
KvK Nummer 59389192
Website www.ultimateinstability.com
Beschrijving onderneming Bewegingsoptimalisatie door doelgerichte verstoringen en instabiliteit.
Naam innovatie Hydrovest
Beschrijving innovatie Met het Hydrovest® hebben we de sportinnovator prijs gewonnen. Door de instabiliteit die het water creëert wordt de dynamische stabiliteit getraind en verbeterd het bewegen in de context van sport of dagelijks leven. Het motorische leerproces wordt gestimuleerd en verbetert het aanpassingsvermogen waardoor het lichaam beter wordt gecoördineerd.Het Hydrovest is zo gemaakt dat het op ieder lichaam en trainingsniveau aansluit. Of je op leeftijd bent en revalideert na een heupblessure of dat je een rugbyspeler bent die zijn acties op het veld wilt verbeteren. Het Hydrovest is er om je te helpen bij dat extra's dat nodig is om je doelen te bereiken!
Website innovatie https://ultimateinstability.com/#vest
Noodzaak en belang van deze innovatie Door middel van deze innovatie kunnen blessures sneller en beter worden opgetraind tijdens revalidatie waardoor prestaties verbeteren en recidieven verminderen. Ook heeft het een grote potentiële impact voor ouderen valpreventie en neurologische aandoeningen zoals Parkinson.
Bijdrage aan een betere wereld Doordat deze innovatie mensen in staat stelt beter te revalideren en beter te bewegen waardoor ze een hogere kwaliteit van leven kunnen genieten. Zowel voor topsporters als hulpbehoevenden.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Deze innovatie won in 2016 de Sportinnovator Award en er is inmiddels een NL patent toegekend op het principe en werking van het Hydrovest, dat momenteel wereldwijd wordt uitgebreid.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact