Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

URETEK Benelux BV

Minimaal-invasief funderingsherstel middels volledig uitgeruste, mobiele werkplaats

Bedrijfsnaam URETEK Benelux BV
KvK Nummer 39046022
Website www.uretek.nl
Beschrijving onderneming URETEK staat wereldwijd bekend als de specialist in herstel en preventie van verzakte betonvloeren en funderingen op staal. In Nederland worden onze herstelmethoden al sinds 1992 met groot succes toegepast. Waar gebouwen of betonconstructies zijn verzakt of dreigen te verzakken, en zo een risicofactor voor veiligheid, bedrijfsvoering of productiviteit worden, herstellen wij de draagkracht van bodem en fundament.

Met technisch hoogwaardige oplossingen, waaronder bodeminjectie met expansiehars, pakken we de oorzaak van verzakkingen aan en herstellen we de draagkracht van de ondergrond. In de afgelopen 25 jaar heeft URETEK op meer dan 2.500 locaties in Nederland funderingsproblemen en verzakkingen van betonvloeren en funderingen verholpen met de FloorLift®, DeepInjection® en PowerPile® methoden.

URETEK levert de meest effectieve en tijdsbesparende technieken in de markt. Overlast blijft beperkt tot een absoluut minimum. Bewoners ondervinden nauwelijks hinder, stilstand bij bedrijven wordt voorkomen en (spoor)wegen kunnen snel weer worden vrijgegeven. Daarom worden onze methoden wereldwijd toegepast en zijn we een groeiende onderneming met enthousiaste opdrachtgevers.

Ons vakmanschap en advies worden gewaardeerd, omdat weloverwogen keuzes van groot belang kunnen zijn. Duurzame verbetering en herstel van onvoldoende draagkrachtige bodemlagen en funderingen vereist expertise in alle toepassingsgebieden. De URETEK herstelmethoden zijn toepasbaar in vrijwel alle bodemsoorten, zoals zand, klei, leem en veen. Samen met u stemmen we de behandelmethode af op de bodem, toekomstige belasting en kosteneffectiviteit.
Naam innovatie Minimaal-invasief funderingsherstel middels volledig uitgeruste, mobiele werkplaats
Beschrijving innovatie Door middel van deze innovatieve werkplaats kunnen wij op nog meer afgelegen en moeilijk bereikbare plaatsen onze unieke methode toepassen.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Minimaal-invasief funderingsherstel op nog meer plaatsen mogelijk.
Bijdrage aan een betere wereld Biedt een milieuneutrale oplossing op bouwkundige verzakkingen, die mede ontstaan door klimaatveranderingen.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Onze URETEK-methodes zijn uniek en onze mobiele werkplaats is conform de laatste stand van de techniek ontwikkeld en uitgerust.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact