Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

Traisi Technologies

Foodstory

Bedrijfsnaam Traisi Technologies
KvK Nummer 63732505
Website www.foodstory.io
Beschrijving onderneming Traisi Technologies richt zich op het experimenteren en testen en ontwikkelen van Augmented Reality, Mixed Reality en Virtual Reality applicaties om de adoptie van deze technologie te versnellen.
Naam innovatie Foodstory
Beschrijving innovatie Foodstory is een Augmented Reality Menu App waarmee gasten gerechten van een restaurant als een hologram kunnen bekijken door middel van hun smartphone. Hierdoor lijkt het alsof elk gerecht al op tafel staat voor een gast om een keuze te maken.
Website innovatie www.foodstory.io
Noodzaak en belang van deze innovatie Menukaarten zijn al eeuwig hetzelfde. Met Augmented Reality geven we consumenten de mogelijkheid om een digitaal menu te bekijken die meer aansluit op de voorkeurswijze om eten te bestellen: door het gerecht in real-life virtueel te bekijken. Het is daarmee een doorbraak in een branche waar papieren menukaarten al tijdenlang domineren. Daarnaast helpt Foodstory de gemiddelde consument sneller kennis te maken met de AR technologie waardoor het draagvlak groter wordt voor het gebruiken van de technologie.
Bijdrage aan een betere wereld Ik zou liegen als ik zeg dat Foodstory levens redt. Dat doet het niet. Het helpt hooguit aan besparing van papieren kaarten doordat mensen hun smartphone gebruiken. Maar als ik heel eerlijk mag zijn: het is een geweldig gevoel als je lekker eten virtueel kan ervaren, kan bestellen en dat je niet teleurgesteld bent bij het serveren. Dan ga je toch met een geweldig gevoel naar huis. Daarmee is de sfeer binnenshuis meteen anders.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Het gebruik van virtual food dat er precies hetzelfde uitziet als een echt gerecht is nog nooit gedaan. Wij zijn de eersten die met Augmented Reality de stap maken naar food holograms. Veel restaurant willen geen afbeeldingen gebruiken omdat het hen goedkoop maakt. Maar het gebruiken van holograms is speels, duidelijk en ontzettend origineel.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact