Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

Tool2match Online BV

Tool2match

Bedrijfsnaam Tool2match Online BV
KvK Nummer 68812450
Website http://www.tool2match.nl
Beschrijving onderneming Tool2match BV is een kleine softwareproducent van moderne arbeidsmarkt oplossingen. Het eerste product is het product tool2match, één van de meest gebruiksvriendelijke ATS systemen in Nederland.
Naam innovatie Tool2match
Beschrijving innovatie Tool2match online is doorontwikkeld tot één van de meest gebruiksvriendelijke ATS systemen in Nederland. In het licht van Employer Branding is het mogelijk om per doelgroep anders te communiceren. Ieder veld van het sollicitatieformulier is aan te passen dan wel kun je weglaten. Alle brieven / berichten zijn persoonlijk en altijd aanpasbaar. Het is ontworpen om slimmer en beter te werven en dit is ook meetbaar. Alle content wordt direct opgepakt door Google en ook door Indeed (2e in Europa). Als gebruiker is het mogelijk om per vacature die je plaatst direct een salarisrapport op te vragen waardoor je weet of de doelgroep in de regio vertegenwoordigt is en wat men verdient (geografisch, leeftijd e.a.).
Website innovatie https://www.monsterboard.nl/carriere-adv...
Noodzaak en belang van deze innovatie Een van de grootste ergernissen is dat sollicitanten geen (of een slechte) reactie krijgen op hun sollicitatie. Vaak heeft men het te druk, heeft men geen overzicht etc. Toch is dat geen reden om niets van je te laten horen als iemand zijn of haar brief heeft gestuurd. Iemand die gesolliciteerd heeft, wacht namelijk in spanning op een reactie. Door goed te communiceren en de kandidaat juist te informeren maak je als bedrijf een betere en professionele indruk. Reclame gaat vaak van mond tot mond en niets meer van je laten horen, doet weinig goeds voor het imago van het bedrijf.
Bijdrage aan een betere wereld De innovatie helpt bedrijven om zelf beter te werven, maar ook om beter te communiceren en daar over na te denken. Het succes van werving zit hem juist in de kleine dingen.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Het product tool2match is nieuw in deze vorm en is gemaakt in de moderne programmeertaal JAVA Closure. Het product is binnen een kwartier in een bestaande website te integreren of de klant maakt zelf met knippen plakken een werken bij website.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact