Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

The Recharge Company

#Recharge app

Bedrijfsnaam The Recharge Company
KvK Nummer 27319781
Website http://hashtagrecharge.com
Beschrijving onderneming The Recharge Company heeft een interactief platform ontwikkeld op het gebied van vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling.

'Living healthy made easy' is ons motto. Om dat te realiseren hebben we app ontwikkeld die wordt ondersteund door een online platform en coaches.

Ons doel hierbij is het leven verbeteren voor 1 miljoen mensen. Inmiddels hebben we de eerste 10.000 deelnemers bereikt en is de app internationaal in gebruik bij bedrijven van Rituals tot aan Defensie.
Naam innovatie #Recharge app
Beschrijving innovatie De app met het ondersteunende platform is doorontwikkeld op basis van de inzichten die we over de afgelopen jaren hebben vergaard.

Vanwege de specifieke set up en technische toepassing realiseert het programma niet alleen hoge participatie binnen teams en bedrijven. Het realiseert ook daadwerkelijke verbetering in de vitaliteit van de deelnemers.

Via de link hieronder is meer informatie beschikbaar in de vorm van een video en whitepaper. Deze is opgesteld ism YoungCapital aan de hand van het wetenschappelijk onderzoek dat zij t.b.v. de Recharge hebben uitgevoerd.
Website innovatie https://hashtagrecharge.com/youngcapital...
Noodzaak en belang van deze innovatie Inmiddels hebben we de eerste 10.000 deelnemers kunnen gerecharged. De deelnemende bedrijven doen altijd meerdere keren mee en we worden nu ook internationaal ingezet om werknemers te helpen met hun vitaliteit.

Gezien de schaalbaarheid van de innovatie en de snelheid waarmee we groeien verwachten we binnen 6 jaar onze target van 1 miljoen deelnemers te verwezenlijken.

Zo dragen wij bij aan een gezondere maatschappij.
Bijdrage aan een betere wereld Naast dit streven zijn we momenteel een stichting aan het oprichten die zich richt op de vitaliteit van zowel leerkrachten in het basis en voortgezet onderwijs als ook de persoonlijke ontwikkeling van de leerlingen.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Gedragsverandering realiseren, het onderliggende doel van ons missie, is een behoorlijke uitdaging. Er zijn heel veel producten die je hierbij proberen te helpen, maar deze blijken in de praktijk vaak niet effectief.

De focus ligt hierbij vaak op de negatieve elementen/ de te veranderen patronen. In ons geval: ongezond leven en effectief omgaan met werkstress en -druk.

Wij focussen ons met ons #Recharge-programma op een positieve insteek met daarbij juist een eenvoudige tool zodat deze voor iedereen toegankelijk is.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact