Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

The Oyster Show

Oyster Experience

Bedrijfsnaam The Oyster Show
KvK Nummer 71890122
Website www.theoystershow.com
Beschrijving onderneming The Oyster Show is een innovatief cateringbedrijf die de oester naar een hoger niveau tilt. Wij zijn in staat om voor ieder bedrijf een gepersonaliseerde oester experience neer te zetten.
Naam innovatie Oyster Experience
Beschrijving innovatie The Oyster Show is een innovatief cateringbedrijf die de oester naar een hoger niveau tilt. Wij zijn in staat om voor ieder bedrijf een gepersonaliseerde oester experience neer te zetten.

Wij werken uitsluitend met de beste ingredienten en lokale, eerlijke, producten. Door onze innovatieve en creatieve aanpak kunnen wij gasten met elkaar verbinden, verrassen en verrijken.
Website innovatie www.theoystershow.com
Noodzaak en belang van deze innovatie The Oyster Show werkt met lokale ondernemers en houdt de keten kort. Wij bieden deze ondernemers een podium door ze te betrekken in de communicatie.
Bijdrage aan een betere wereld The Oyster Show wil zich op termijn gaan commiteren aan goede doelen die op hun beurt de wereld ook weer een beetje beter maken. Denk hier aan 'The Ocean Cleanup'. Immers geldt: een schonere ocean draagt bij aan de kwaliteit van onze oesters.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De oestercatering werd tot voor kort gedomineerd door een aantal bedrijven die een zeer klassieke aanpak hebben.

De huidige markt vraagt naar een meer innovatieve en creatieve aanpak. Gasten willen verrast en verrijkt worden. The Oyster Show springt in op deze behoefte!

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact