Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

The Jekill and Hyde Company

Elektronisch regelbaar uitlaatsysteem.

Bedrijfsnaam The Jekill and Hyde Company
KvK Nummer 12037048
Website https://jekillandhyde.com
Beschrijving onderneming The Jekill and Hyde Company geeft motorrijders dé ultieme rijervaring met Dr. Jekill & Mr. Hyde | The Exhaust: een elektronisch regelbaar uitlaatsysteem dat de rijder de mogelijkheid biedt te kiezen tussen drie verschillende unieke performance-modi. Een uitlaat die zijn gelijke niet kent in esthetiek, performance en soundkwaliteit. We zijn marktleider in de wereld met dit unieke product.

Naam innovatie Elektronisch regelbaar uitlaatsysteem.
Beschrijving innovatie Dr. Jekill & Mr. Hyde | The Exhaust is een volledig street legal uitlaatsysteem en voldoet aan alle Europese wetgeving en wetten. Onze software is geprogrammeerd om subtiel en bijna onmerkbaar in te grijpen wanneer de parameters die door de wetgeving zijn vastgesteld worden bereikt. Dit gebeurt middels een klep in de uitlaat/ Dit zorgt ervoor dat je 100% legaal op pad bent in alle rijmodi.

Hiernaast kan een rijder zelf de performance van de motor aanpassen middels een switch op het stuur, en zo schakelen tussen:

Dr. Jekill mode.
De klep is gesloten. De Dr. Jekill Modus is bij uitstek geschikt wanneer je op wilt gaan in je omgeving. Ideaal voor lange afstanden en drukke omgevingen.

Mr. Hyde mode.
Wanneer je omgeving het toelaat, kun je de klep volledig openen en Mr. Hyde ontketenen om hiermee je motor maximaal te laten presteren.

Dynamic mode.
De klep is half open. Hiermee komt het systeem dichtbij de originele uitlaat, maar meer geprononceerd.
Website innovatie https://jekillandhyde.com/nl/the-exhaust
Noodzaak en belang van deze innovatie "Loud pipes save lives" is een nogal clichématige slogan die je veel bikers hoort zeggen. Vaak wordt dit gebruikt als een excuus om een extreem luidruchtige uitlaat te hebben die je trommelvliezen pijnigen. Maar zoals bij veel clichés zit er ergens een kern van waarheid in. Hier bij The Jekill en Hyde Company zijn we fervente motorrijders en we geven om onze eigen veiligheid en de veiligheid van onze medeweggebruikers. Alle motorrijders weten dat ze erg kwetsbaar zijn en vaak over het hoofd worden gezien door auto's en vrachtwagens.
Wanneer je op de openbare weg bent, draagt een uitlaatsysteem van Dr. Jekill & Mr. Hyde zeker bij aan je veiligheid. Je kunt jezelf laten horen en andere weggebruikers zullen weten dat je er bent. Dus kun je onze uitlaat horen? Zeker! Doet het pijn aan je oren? Helemaal niet. We hebben veel tijd gestopt in het ontwerp van het geluid, waardoor het aangenaam en niet vervelend is. In dit geval willen we het gezegde een beetje veranderen in: "Great sounding pipes save lives!".
Bijdrage aan een betere wereld Wij beperken de geluidsoverlast van motoren door mensen de mogelijkheid te geven de sound van hun motor aanpassen aan hun omgeving. Naast het verkopen van systemen bestaat een groot deel van onze uitingen in het bewust maken van het sociaal verantwoord omgaan met het motorgeluid.

Wij houden ons actief bezig met het schoner maken van onze uitlaatsystemen.Al onze huidige uitlaatsystemen zijn ingesteld op de EURO 4-standaard (Europese emissie standaard) en hebben alle emissietesten vlekkeloos doorstaan. Dit betekent echter niet dat we afwachten om te zien wat de nieuwe wetgeving zal zijn; onze afdeling research & development bereidt zich al voor op nieuwe normen en werkt al hard aan EURO 5.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De innovatie is niet heel nieuw, maar nog steeds uniek. Wat ons anders en origineel maakt is het gebruik van de klep in het uitlaatsysteem die zorgt voor de perfecte balans tussen geluid, performance en emissie.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact