Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

Th3rd BV

3D scanning as a service

Bedrijfsnaam Th3rd BV
KvK Nummer 61586471
Website www.th3rd.nl
Beschrijving onderneming Th3rd is een 3D scan bedrijf. Met de grootste 3D scanner van Nederland maken we foto-realistische 3D modellen van mensen en producten
Naam innovatie 3D scanning as a service
Beschrijving innovatie Voor grote bedrijven die 3D modellen willen gebruiken voor marketing en e-commerce bieden wij 3D scanning as a service. Je krijgt een 3D productscanner op maat gemaakt voor jouw product op locatie, wij trainen je personeel, bieden full service en support en het bedrijf betaald alleen de prijs per scan. Vooral voor bedrijven als NIke, Adidas, Tommy HIlfiger etc. is dit zeer interessant.
Website innovatie http://www.th3rd.nl/portfolio_page/th3rd...
Noodzaak en belang van deze innovatie Alles begint 3D te worden. Albert Heijn maakt al mobiele applicaties en de Iphone zit vol met 3D technieken om het te laten zien. Alleen de bedrijven moeten de producten nog digitaliseren voordat alles echt vlucht kan nemen. Wij helpen met het maken de digitale modellen van producten die hiervoor nodig zijn.
Bijdrage aan een betere wereld Door gebruik te maken van onze 3D scanner kunnen fashion bedrijven veel sneller een product in digitale vorm aan de klant aanbieden. Hierdoor is het mogelijk om veel gerichter producten te maken en aan te bieden, waardoor veel vervuiling binnen het maakproces onnodig wordt.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Het 3D scannen is niet nieuw. Het 3D scannen met hoge kwaliteit op zo'n grote schaal is nog nooit gedaan over de hele wereld.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact