Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

TanQyou Holding BV

TanQyou, het meest digitale mobiliteitsplatform van Nederland heruitgevonden vanuit het ouderwetse tankstation.

Bedrijfsnaam TanQyou Holding BV
KvK Nummer 70219680
Website www.tanqyou.com
Beschrijving onderneming Mobiliteitsplatform TanQyou opereert in de Nederlandse brandstofmarkt en verovert in snel tempo een wezenlijk aandeel in deze conservatieve markt bestaande uit nog slechts 70 spelers. De kansen liggen in het innovatieve karakter van de onderneming en het start-up DNA in een oer conservatieve branche.
Naam innovatie TanQyou, het meest digitale mobiliteitsplatform van Nederland heruitgevonden vanuit het ouderwetse tankstation.
Beschrijving innovatie TanQyou is het meest innovatieve tankstation keten en mobiliteitsplatform van Nederland. Door middel van digitale hulpmiddelen is TanQyou in staat is om een hogere klantenloyaliteit te genereren. Met aanvullende diensten als parkeren, pechhulp, deelauto’s (TanQyou Vroomm) en advertentie inkomsten. Iedere dag bestaat binnen de start-up cultuur bij TanQyou uit innoveren en het verbeteren van onze systemen en technieken. TanQyou heeft in de afgelopen jaren met haar unieke aanpak en propositie diverse prijzen en onderscheidingen gewonnen.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie TanQyou gelooft dat gebruik van mobiliteit in de komende jaren snel gaat veranderen. Vanuit die overtuiging transformeert TanQyou conventionele tankstations tot zogenaamde mobiliteitshubs. Een digitaal platform waarin tanken, parkeren, EV-laden en deel-auto`s en wagenparkbeheer samenkomen. Mobiliteit zal in de komende jaren worden afgerekend vanuit één tegoed vergelijkbaar als gas en stroom nu. En optimaal gemak door bijvoorbeeld te betalen met gezichtsherkenning zoals dit bij TanQyou reeds mogelijk is zal hierin leidend zijn.
Bijdrage aan een betere wereld Door alle Nederlanders op een laagdrempelige een eenvoudige wijze toegang te geven tot alle vormen van vervoer en mobiliteit (via één budget) word het interessanter om een duurzaam mobiliteitsmiddel te gebruiken en zal men sneller gebruik maken van de deel-economie.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel TanQyou is uniek in haar propositie en de manier van waaruit zij de gebruiker via het conventionele tankstation probeert te begeleiden in de wereld van de veranderende mobiliteit.

Bijlagen

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact