Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

Talent voor Transitie BV

Learning Community Transitieversnellers

Bedrijfsnaam Talent voor Transitie BV
KvK Nummer 68754884
Website www.talentvoortransitie.nl
Beschrijving onderneming Wij versnellen de energietransitie door nieuwsgierige, enthousiaste en slimme talenten te ontwikkelen tot transitieversnellers. Dit doen we door hen op complexe energieprojecten in te zetten EN in onze learning community te werken aan onze vier kerntaken: veranderen @ experimenteren, energiekennis opbouwen, impact maken en coalities bouwen.
Naam innovatie Learning Community Transitieversnellers
Beschrijving innovatie In onze learning community ontwikkelen wij jong talent tot trotse transitieversnellers voor de energiesector.

Wij vormen een brug tussen de zoekende starter en de bewegende arbeidsmarkt die om ervaren professionals vraagt.

Website innovatie https://youtu.be/fXpX1hO7XcY
Noodzaak en belang van deze innovatie Onze transitieversnellers bouwen aan coalities die buiten de gebaande paden voor samenwerking en verduurzaming zorgen.
Bijdrage aan een betere wereld Onze learning community gaat een beweging vormen die door een eigen kijk op samenwerking maatschappelijke en technische innovatie gaat implementeren.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Wij doorbreken de traditionele arbeidsmarkt door te denken in de rol van transitieversneller en de behoefte aan experimenteerkracht vanuit de energiesector.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact