Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

TRIM Trading BV

Homebox

Bedrijfsnaam TRIM Trading BV
KvK Nummer 62990381
Website www.hmbx.nl
Beschrijving onderneming Het ontwikkelen, produceren, verkopen en exporteren van brievenbussen en andere producten.
Naam innovatie Homebox
Beschrijving innovatie De Homebox is voorzien van 2 kleppen met kierdichtingen. Dit principe zorgt ervoor dat er een stilstaande luchtkamer ontstaat, welke een isolerende werking heeft. Daarnaast is de buitenste klep geïsoleerd door middel van hoogwaardig isolatiemateriaal.
Door zijn betaalbaarheid, uitstraling en unieke eigenschappen, zoals tochtvrij, kierdicht en isolerend (U-waarde = 1,23 W/m2 .K en Qv;10-waarde 0,0000665 m3.-1). De U-waarde en Qv;10-waarde zijn door onafhankelijk onderzoeksbureau gemeten.
Het strakke design van de Homebox zorgt voor een tijdloze en moderne uitstraling. De buitenklep is gemaakt van hoogwaardig geborsteld aluminium (RVS look) en de kokerconstructie is vervaardigd uit ABS kunststof. De binnenzijde is verkrijgbaar in de kleur grijs (RAL 7047), cremewit (RAL 9001) en wit (RAL 9010).
De Homebox past nagenoeg in iedere deur of kozijn, nieuw of bestaand. De Homebox is als een koker ontworpen, welke eenvoudig met twee schroeven van binnenuit te monteren is.
Door de verschuifbare kokerconstructie is de Homebox te gebruiken voor meerdere deur- en kozijndiktes. Het bereik is 38mm tot en met 70mm en wordt compleet geleverd met het benodigde bevestigingsmateriaal. Met een schachtverlenger is de Homebox zelfs toepasbaar tot een deur- en kozijndiktes van 100mm.
De Homebox is een in Nederland ontwikkeld product en wordt ook in Nederland geproduceerd en geassembleerd.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie De Homebox is de enige kierdichte (Qv;10-waarde 0,0000665 m3.-1) en geïsoleerde (U-waarde = 1,23 W/m2 .K) brievenbus in de markt. De Homebox draagt hiermee bij aan een kierdichte en geïsoleerde woning en bied het comfort van een normale brievenbus voor de bewoners i.p.v. een brievenbus aan de gevel
Bijdrage aan een betere wereld De Homebox is in Nederland ontwikkeld en wordt ook geproduceerd en geassembleerd in Nederland. Dit draagt bij aan de werkgelegenheid in Nederland en een betere duurzame footprint.
Het aluminium is vervaardigd uit gerecycled aluminium is ook weer recyclebaar. De overige onderdelen zijn ook allemaal recyclebaar.
Door de kierdichtheid en isolatie van de Homebox is er minder warmte verlies in een woning, dus minder CO2 uitstoot.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Hoewel de brievenbussen al jaren bestaan is de Homebox de eerste en enige kierdichte en geïsoleerde brievenbus in de markt. De isolatie met een U-waarde = 1,23 W/m2 .K en luchtdichtheid met een Qv;10-waarde 0,0000665 m3.-1, zijn door onafhankelijke onderzoeksbureaus gemeten.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact