Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

TKF Fire Support B.V.

TRIDENT

Bedrijfsnaam TKF Fire Support BV
KvK Nummer 62678620
Website www.firesupport-bv.nl
Beschrijving onderneming Producent van biologisch blusschuim Producent van TRIDENT, biologisch blusschuim, schuimblussers en aanverwante artikelen.
Naam innovatie TRIDENT
Beschrijving innovatie Biologisch blusschuim voor brandweer, sprinklerinstallaties en blussers. Elke grote brand is binnen enkele minuten geblust, milieuvriendelijk en laag in verbruik. TRIDENT mengt zeer goed met water, mengverhouding zijn 0.5% tot 6%.
Meer informatie op website en afbeelding innovatie.
Website innovatie www.firesupport-bv.nl
Noodzaak en belang van deze innovatie Door TRIDENT in tankauto's en blussers, etc. te gebruiken is iedere brand binnen enkele minuten geblust. Zelfs bij een autobanden brand waar de brandweer altijd moeite heeft om dit te doen is dit zo geblust. Minder rookschade en milieuschade en inzettijd. Geschikt voor alle brandklasse!
Elektrische auto gaat een groot probleem worden, met TRIDENT kun je dit snel blussen en voorkom je meer milieuschade!
Bijdrage aan een betere wereld Milieuvriendelijk voor mensen, dieren en natuur. TRIDENT met water verbruik is laag, geen bodemverontreiniging. Door TRIDENT te gebruiken kunnen elektrische auto veilig en snel geblust worden.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Door bij elke brand direct TRIDENT te gebruiken heb je minder rook en milieuschade.
Inzettijd is lager, geen nevenschade en milieubelasting. Geen schoonmaak van tankauto's aan pompen en slangen. Geschikt voor alle brandklassen en lithiumaccu's!

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact