Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

SwipeGuide

Recommendations Engine.

Bedrijfsnaam SwipeGuide
KvK Nummer 62584774
Website swipeguide.com
Beschrijving onderneming SwipeGuide is een SaaS instructie platform, cloud-based en mobile first. We willen het zo makkelijk mogelijk maken voor bedrijven om mooie en visuele stap-voor-stap handleidingen te maken en publishen. Eveneens natuurlijk zo makkelijk mogelijk voor de eindgebruiker om een nieuwe taak te uitvoeren en product te gebruiken. Instructies gemaakt in de SwipeGuide Editor CMS passen op elk mobiel apparaat en kunnen worden gedeeld via QR-codes (bijvoorbeeld op het product zelf), embed op een website/app of met een directe URL link. Natuurliijk kan je het gebruik van de instructies ook tracken in het SwipeGuide Analytics Dashboard.

Onze focus is op enterprise bedrijven die actief in productie, onderhoud en field service engineering zijn.

Onze huidige klanten zijn onder andere Heineken, Philips, ABB, KPN, Miele, en Quby.
Naam innovatie Recommendations Engine.
Beschrijving innovatie Onze nieuwe feature "Recommendations Engine" is gebouwd op basis van machine-learning en instructiedesign en geeft bedrijven aanbevelingen voor hoe ze instructies nog beter kunnen schrijven in de SwipeGuide CMS.
Website innovatie https://siliconcanals.nl/news/startups/a...
Noodzaak en belang van deze innovatie Bedrijven kunnen makkelijker gebruikersvriendelijke instructies maken en digitaal delen naar mobiele en wearable apparaaten. Gestandaardiseerde digitale werkprocessen en het vastleggen van kennis zorgen voor verbeterde veiligheid, operationele efficiƫntie, minder stilstand van de machine's en bespaarde kosten.
Bijdrage aan een betere wereld Minder verspilling van papier en energie.
Minder veiligheidsrisico's voor werknemers.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Ongezien!

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact