Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Sustainable Tree Systems BV

Drijvende eilanden op basis van biobased buizen

Bedrijfsnaam Sustainable Tree Systems BV
KvK Nummer 64157741
Website https://www.naturalplastics.nl/nl/
Beschrijving onderneming Natural Plastics ontwerpt, fabriceert en vermarkt producten die geen schade opleveren aan de natuur. Onze producten vinden hun oorsprong in reststromen van de agri- en tuinbouw.
Natural Plastics is sterk in de groene duurzame groenvoorziening en heeft een uniek gepatenteerd systeem op de markt gebracht voor ondergrondse boomverankering, dit aangevuld met bijbehorende producten van biokunststof zoals: drainage, watergietranden, maaibescherming, wortelbegeleiding, bamboebescherming etc.
Naam innovatie Drijvende eilanden op basis van biobased buizen
Beschrijving innovatie Met behulp van biobased buizen van het bedrijf kunnen groene eilanden gevormd worden langs verharde kades in een stedelijke omgeving. De eilanden bieden ruimte voor planten en dieren. Het drijflichaam wordt gevormd door biobased buizen met een diameter van 63 mm en lengte van 2.0 meter. De eilanden zijn oa gerealiseerd in de gemeente Breda. De buizen zijn niet biologisch afbreekbaar, kunnen herbruikt worden en zijn recyclebaar.

Op deze manier voldoet ook dit product aan de missie van Natural Plastics om alleen producten gemaakt uit hernieuwbare bron in de grond te installeren.

Website innovatie https://www.naturalplastics.nl/nl/produc...
Noodzaak en belang van deze innovatie ntb
Bijdrage aan een betere wereld ntb
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel ntb

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact