Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

SurpriSeat

Verrassingsdiner

Bedrijfsnaam SurpriSeat
KvK Nummer 70251010
Website www.surpriseat.nl
Beschrijving onderneming Website wat een verrassingsdiner mogelijk maakt.
Naam innovatie Verrassingsdiner
Beschrijving innovatie Met SurpriSeat ga je uiteten bij een restaurant dat op basis van jouw profiel met jou wordt gematcht. Je bepaalt zelf wanneer je uiteten wilt gaan en ontvangt twee uur voorafgaand aan het diner de locatie. Het restaurant is helemaal op de hoogte van je komst en wilt jou natuurlijk verrassen! Je krijgt in het restaurant minimaal twee gangen, welke binnen het arrangement vallen. De drankjes en eventuele bijbestellingen reken je direct na het diner af in het restaurant. Op deze manier ontdekken gasten leuke nieuwe restaurants en nemen we de keuzestress weg.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Het aanbod in de horeca is zo groot waardoor je op zoek moet gaan naar een restaurant wanneer je een keer wat nieuws wilt proberen. Daarbij gaan we zo regelmatig uiteten dat de beleving hiervan verminderd. Met SurpriSeat bieden we deze beleving weer door het verrassingseffect toe te voegen.
Bijdrage aan een betere wereld Het draagt bij aan sociale situaties, vriendschappen die onderhouden worden door vaste dinerafspraken, leuke quality time met je partner maar ook verrassend als cadeau.
Voor restaurants bieden wij gasten die ├Ęcht in zijn voor een bijzondere avond.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Het bestond niet in de mate waarin alles geautomatiseerd is. Er was een enkel bureau die handmatig een diner boekten. SurpriSeat is geheel gebouwd op een systeem wat automatisch functioneert.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact