Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Stertil B.V.

“EARTHLIFT" draadloze mobiele hefkolom voor zwaar segment voertuigen van Stertil-Koni.

Bedrijfsnaam Stertil BV
KvK Nummer 01052551
Website www.stertil.com/nl
Beschrijving onderneming De Stertil Group met haar hoofdkantoor in Kootstertille, Nederland, ontwikkelt, produceert, en verkoopt hoogwaardige producten voor de internationale garage- en transportwereld.
De Stertil Group heeft wereldwijd circa 460 medewerkers en 8 Stertil dochterondernemingen. Op de hoofdvestiging te Kootstertille, in Friesland werken 220 medewerkers.
Stertil-Koni hefbruggen is wereldmarktleider en beschikt over een zeer compleet en in eigen huis ontwikkeld productportfolio ten behoeve van onderhoud en reparatie voor het zware segment voertuigen.
Stertil Dock Products levert de hoogste kwaliteit Dock equipment voor magazijnen en distributiecentra in vele internationale sectoren.
Stokvis Service verzorgt installatie, service en nazorg voor zowel Hefbruggen als Dock Products.
Naam innovatie EARTHLIFT draadloze mobiele hefkolom voor zwaar segment voertuigen van Stertil-Koni.
Beschrijving innovatie De Stertil-Koni "EARTHLIFT" mobiele hefkolom werkt met het gepatenteerde Active Energy Retrieval System. Een ecologische en mobiele draadloze hefoplossing voor het heffen van zware voertuigen, zoals bussen en vrachtauto’s. De EARTHLIFT is 35 procent efficiënter met 50 hefcycli zonder de accu te moeten worden geladen dan alle andere mobiele hefbruggen op de markt. Het resultaat is veel lager stroom gebruik en verhoogde productiviteit in de werkplaats.
Het principe van het Active Energy Retrieval System is het benutten van de energie tijdens het dalen van het opgeheven voertuig. Anders gezegd: de zwaartekracht energie terugwinnen. De EARTHLIFT heeft ook een SMART ebright Smart Control System dat ook diagnostisch informatie produceert.
De EARTHLIFT is de meeste milieuvriendelijk en moderne draadloze mobiele hefkolom ter wereld en stelt de ‘groene norm’ in de internationale hefindustrie.
Website innovatie https://www.youtube.com/watch?v=tnJtSFQX...
Noodzaak en belang van deze innovatie De Stertil-Koni EARTHLIFT hefkolom heeft al veel impact gehad in het sparen van energie en het reduceren van werkplaats kosten, binnen de zwaar voertuig reparatie en onderhoud industrie.
Van kleine reparatiegarages tot hele complexe wagenparken zoals openbaar vervoerbedrijven melden dat ze door de EARTHLIFT, efficiënte en veilige kunnen werken. Efficiënt doordat verhoogde productiviteit en geen dure stilstandstijd door het opladen van accu’s. Ten tweede de kolommen zijn helemaal draadloos.
Een "Mesh-WiFi netwerk" zorgt ook voor optimale verbinding en dat de kolommen feilloos en veilig met elkaar communiceren. Geen kabels betekend ook dat er geen struikelgevaar is voor werkplaats personeel, dus super veilig. Voor de maatschappij draagt de EARTHLIFT een steentje bij aan duurzaamheid in een B-T-B omgeving door het regeneratieve systeem en het gebruik van natuurlijke krachten om energie te besparen.

De "EARTHLIFT" is gemaakt van recyclebare componenten. Er wordt biologisch afbreekbare olie in een gesloten hydraulisch systeem gebruikt. De accu’s zijn recyclebaar en de elektronische componenten conform de RoHS-milieunormen.
Het is de enige hefbrug in de industrie die remote (van een afstand) diagnostische informatie genereert. De unieke ontwikkelede software de “ebright Smart Control System” zorgt voor management informatie over de “performance” van de hefkolommen. De EARTHLIFT is te bedienen met intuïtieve “touch screen” aan de voorkant van elk kolom.
Dit biedt de werkplaats veel informatie aan; bijvoorbeeld preventief onderhoud aan de hefkolom(en) en tegelijkertijd het systeem produceert andere BIG Data. De werkplaatsen krijgen meer inzicht in de verschillende kolommen over verschillende werkplaatsen over verschillende locaties.


Bijdrage aan een betere wereld Met de EARTHLIFT hefkolom kunnen garages wereldwijd maatschappelijk verantwoorde werkprocedures combineren met optimale gebruikers vriendelijkheid en een maximaal rendement. De Onderhoud en reparatie van allerlei voertuigen kan gedaan worden rechtop door de monteurs dus de producten zorgen voor beter werkconditie voor monteurs. De ergonomische design van de kolom zorgt voor minder lichamelijke belasting en reduceert werk gerelateerd ziekte verzuim. Alle componenten zijn gemaakt van recyclebaar componenten en er wordt door de Stertil ontwikkelaars rekening mee gehouden met het milieu.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Het regeneratieve systeem is gepatenteerd en de enige echte duurzaam oplossing voor mobiele hefbruggen in de markt. Net als de "ebright" Smart Control Systeem. Geen ander type hefbrug bestaat met een volledig geïntegreerde 7 inch full-colour touch screen. Stertil-Koni voelt zich verantwoordelijk als wereldmarktleider om te blijven investeren en ontwikkelen om garages en werkplaatsen wereldwijd zo veilig, economisch, ergonomisch en duurzaam mogelijk te maken.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact