Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

SPRUIT Foods BV

Vriesverse baby- en peutermaaltijden

Bedrijfsnaam SPRUIT Foods BV
KvK Nummer 68507623
Website www.eetspruit.nl
Beschrijving onderneming Tadaa! Daar zijn de culinaire baby- en peutermaaltijden van SPRUIT. Wij geloven dat we met de allerlekkerste voeding baby's en peuters kunnen ondersteunen in een gezonde smaakontwikkeling. Bereid door ervaringsdeskundigen die net zo’n gruwelijk druk leven hebben als alle andere ouders. Supervers; omdat we de maaltijden meteen invriezen. En, super easy; zodat je snel aan tafel kunt met je kleine fijnproever. Laat thuisbezorgen, koop in de supermarkt of bestel in de horeca. Enjoy!
Naam innovatie Vriesverse baby- en peutermaaltijden
Beschrijving innovatie De combinatie van vers én gemak is zeer innovatief in dit segment. Voor het bestaan van SPRUIT moesten ouders voor hun kind kiezen tussen zelf vers en apart koken wat erg tijdrovend kan zijn of een potje babyvoeding kopen in de supermarkt dat ongekoeld meer dan een jaar houdbaar is.

Sinds de oprichting van SPRUIT hebben ouders de mogelijkheid om te kiezen voor een verse maaltijd zonder toevoegingen of nabehandelingen die wel in een handomdraai op tafel staat.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie De missie is om zoveel mogelijk kinderen te leren wat vers en écht smaakvol eten is. Juist op jonge leeftijd kan de smaak ontwikkeld worden. Als dat een gezonde smaak is, met een natuurlijke voorkeur voor groenten, heeft het kind én zijn omgeving daar de rest van zijn leven profijt van. SPRUIT zet zich keihard in voor de generatie van de toekomst. Het maakt daarbij gebruik van al het goeds dat Nederland te bieden heeft.
Bijdrage aan een betere wereld Gezond gedrag begint in de kindertijd. Van jongs af aan kiezen voor kwalitatief goed eten, veel groenten en bewust omgaan met vis en vlees heeft een enorme impact op de toekomst, zowel op de gezondheid van deze toekomstige generatie als op de belasting van het milieu.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Tot voorheen kon de consument kiezen uit zelf vers koken of een kant-en-klaar alternatief met toevoegingen en/of nabehandelingen. SPRUIT maakt het mogelijk dat de consument zonder schuldgevoel een kwalitatief goede kant-en-klare maaltijd aan zijn of haar kind kan geven.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact