Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

SpotOn.io

SpotOn en SpotOn Studio

Bedrijfsnaam SpotOn.io
KvK Nummer 72996811
Website www.spoton.io
Beschrijving onderneming SpotOn is gestart in oktober 2018 door ervaren internet- en AR-pioniers en is gevestigd in ‘s-Hertogenbosch.
Naam innovatie SpotOn en SpotOn Studio
Beschrijving innovatie SpotOn.io, het content managementsysteem voor Augmented Reality, maakt AR toegankelijk voor een breed publiek en voor innovatieve bedrijven. Met SpotOn ben je in staat om AR te bekijken met je smartphone. Meer dan 60% van alle smartphones in Nederland is in staat om de app te gebruiken voor AR. Het overige deel kan ook de digitale en 3D inhoud bekijken, maar dan in een Virtual Room in plaats van Reality. Door deze unieke combinatie kan bijna elke smartphone in Nederland aan de slag met SpotOn.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Augmented Reality zal naar verwachting alleen al in Nederland in 2025 een totale markt zijn van minimaal 750 miljoen euro. De toepassingen zijn legio, onder meer voor medisch, media, industrie en retail. Nu kun je met AR aan de slag zonder een dure bril of iets dergelijks. Gewoon met je smartphone.
Bijdrage aan een betere wereld Sneller meer en betere informatie verstrekken. Door bijvoorbeeld AR toe te passen in webshops voor 3D weergave van producten in reality, zou het aantal retourzendingen aanzienlijk kunnen verlagen, wat ook beter is voor het milieu. Daarnaast kan AR er voor zorgen dat minder ervaren mensen sneller ingezet kunnen worden door remote assistance en interactieve AR handleidingen. Kortom, er gaat veel gebeuren.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Tot nu toe zijn wij de enige in Nederland. In het buitenland (DL, UK, VS) zijn al wel soortgelijke bedrijven van start gegaan. Conceptueel lopen wij op hen voorop (onder meer door het mogelijk te maken om AR te sharen via Social Media).

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact