Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Split and Sit

Split and Sit

Bedrijfsnaam Split and Sit
KvK Nummer 32154417
Website www.splitandsit.nl
Beschrijving onderneming Ik ben actief als zzp-er op verschillende gebieden (DJ, Tolk Nederlandse Gebarentaal) en nu dus ook als uitvinder!
Naam innovatie Split and Sit
Beschrijving innovatie Het is een scherm voor op de achterbank van de auto. Je kan dit scherm naar beneden laten tussen de kinderen, zodat de visuele prikkel weg is. Ieder kind heeft dan even zijn/haar eigen ruimte zonder dat de ander meekijkt.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Ik krijg al veel positieve verhalen van ouders terug. De lange ritten zijn veel beter te doen. Ook krijg ik veel reacties van ouders met kinderen met een autistische spectrum stoornis. Voor hen en voor hun kinderen zijn de autoritten beter te doen.
Bijdrage aan een betere wereld Minder ruzie in de auto, minder ongelukken met losliggende spullen die tussen de kinderen worden geplaatst (bijv. koelbox), betere concentratie van de ouder die rijdt op de weg.
Verder is het gemaakt van recyclebaar en duurzaam materiaal. Tevens gaat er van elk verkocht product een euro naar de Stichting Kinderen van de Voedselbank.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Het bestond nog niet! Veel kinderen en ouders en broers/zussen herkennen de ruzies op de achterbank en hadden er graag 1 willen hebben.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact