Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

SpeakSee BV

SpeakSee

Bedrijfsnaam SpeakSee BV
KvK Nummer 70051224
Website https://www.speak-see.com/
Beschrijving onderneming SpeakSee is een onderneming gevestigd in Rotterdam en gespecialiseerd in het ontwikkelen van hoogwaardige microfoontechnologie in combinatie met spraakherkenningstechnologie.
Naam innovatie SpeakSee
Beschrijving innovatie Beide mijn ouders zijn doof. Voor circa een half miljoen doven en slechthorenden in Nederland is het niet mogelijk om groepsgesprekken te volgen, zoals vergaderingen en familie-bijeenkomsten.

Daarom hebben we bij SpeakSee een systeem van microfoons ontwikkeld wat uitgedeeld kan worden en binnen één seconde de spraak omzet naar tekst. Op die manier kan de gebruiker lezen wat er wordt gezegd en zo het gesprek weer eenvoudig volgen.
Website innovatie https://www.speak-see.com/
Noodzaak en belang van deze innovatie De helft van alle zwaar slechthorenden en doven is werkloos. SpeakSee zal hen helpen om weer gemakkelijk mee te kunnen doen in de communicatie met collega's.
Bijdrage aan een betere wereld 98 miljoen doven en slechthorenden kunnen momenteel niet deelnemen aan groepsgesprekken. SpeakSee brengt hier verandering in.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel SpeakSee is het eerste spraakherkenningssysteem (patent pending) wat in staat is om tijdens gesprekken met natuurlijke omstandigheden (in groepsverband, soms met achtergrondgeluid) automatisch spraak naar tekst om te zetten met 85-95% accuratesse.

Op dit moment richten we ons op de slechthorende doelgroep. Ook hebben we veel verzoeken ontvangen om SpeakSee voor andere doeleinden te gebruiken dan voor slechthorenden, bijvoorbeeld het automatisch naar tekst omzetten van vergaderingen. Direct een transcript na iedere vergadering.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact