Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

Social Brothers

Skippen

Bedrijfsnaam Social Brothers
KvK Nummer 53979583
Website www.socialbrothers.nl
Beschrijving onderneming Digital agency, ontwikkelen van innovaties voor onze opdrachtgevers
Naam innovatie Skippen
Beschrijving innovatie Samen met de SPAR University hebben we Skippen ontwikkeld. Gebaseerd op een supermarkt zonder kassa maakt Skippen het mogelijk om zonder gebruik te maken van een kassa af te rekenen in een supermarkt.
Website innovatie https://socialbrothers.nl/skippen
Noodzaak en belang van deze innovatie We zien dat dit het '' boodschappen '' doen totaal verandert heeft in de markt. Zonder kassa is er geen '' einde '' meer in een supermarkt, dus de vorm, toegang en structuur van een supermarkt wordt totaal anders zonder kassa. We zien hierdoor bijvoorbeeld kleinere rondere supermarkten ontstaan die het mogelijk maken om op een andere manier boodschappen te doen.
Bijdrage aan een betere wereld Hoe minder tijd we bezig zijn met het verzorgen van het afrekenen en het betalen van onze verschillende producten, hoe meer tijd en energie we hebben om te stoppen in een betere service in een supermarkt. Denk bijvoorbeeld aan het begeleiden van bezoekers, het beantwoorden van vragen etc etc. Daarnaast zijn er geen controle's van de bezoeker waardoor het onderling vertrouwen van een steeds groter belang is geworden.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Skippen is de eerste en enige oplossing in de markt waarbij er geen kassa aanwezig is en de gebruiker geen gebruik hoeft te maken van ''gekke tools''. De mobiel heeft de klant toch in zijn zak.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact