Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

Snakeware

Augmented Reality platform

Bedrijfsnaam Snakeware
KvK Nummer 01087721
Website Snakeware.nl
Beschrijving onderneming Sinds 1995 transformeren wij het DNA van onze opdrachtgevers naar Digital. Samen zorgen wij ervoor dat communicatie met de eindgebruiker naar een hoger niveau wordt gebracht. Een goed Digital DNA zorgt voor verbinding en resulteert in grotere merkbekendheid, meer omzet en hogere klantentrouw. Digital DNA zit in ons bloed. Wij verdiepen ons in de vraag van onze opdrachtgevers en gaan vervolgens samen een intensief en iteratief proces aan van Design Thinking, Agile en Lean, waarbij we data, content, commerce en interactie op elk device samensmelten tot één oplossing. In multidisciplinaire teams creëren wij de beste digitale producties voor onze opdrachtgevers. Wij borgen de privacy, security en continuous delivery. Wij toetsen de digitale strategie van onze opdrachtgevers aan veranderende marktomstandigheden en spelen hier continu op in.
Naam innovatie Augmented Reality platform
Beschrijving innovatie Een innovatief augmented reality platform in combinatie met een super computer. Een nieuwe manier van samenwerken tussen bedrijven/particulieren en overheid, door slim gebruik te maken van de reeds beschikbare data en zo middels AR alla Simcity veranderingen inzichtelijk te maken.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Door dit platform kunnen besluitvormingstrajecten enorm worden verkort.
Bijdrage aan een betere wereld Waterschappen en andere overheden kunnen hierbij de gevolgen van aanpassingen eenvoudige middels een virtueel schaal model op tafel tonen.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Het was tot op heden niet mogelijk om zo nauwkeurig de gevolgen te projecteren.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact