Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Seed2lead BV

2solar software

Bedrijfsnaam Seed2lead BV
KvK Nummer 53991389
Website www.2solar.nl
Beschrijving onderneming De onderneming bestaat uit 17 medewerkers. Gevestigd in Zwolle.
Naam innovatie 2solar software
Beschrijving innovatie De concurrentie is fel en de marges zijn laag in de zonnepanelen markt. Om slimmer en efficiënter te kunnen werken hebben wij verschillende modules ontwikkeld voor de totale klantreis van eerste contact tot monitoren van een operationeel systeem. Hierdoor zijn bedrijven in staat belanghebbende beter en sneller te helpen tegen lager kosten.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Voor de sector betekend heeft dat er een winstgevend bedrijf opgebouwd kan worden , voor de maatschappij betekend het dat er sneller zonnepanelen aangeboden en geïnstalleerd kunnen worden. Er meerdere mensen sneller geïnformeerd kunnen worden over de voordelen van panelen en hierdoor sneller tot aanschaf overgaan.
Bijdrage aan een betere wereld Voor de sector betekend heeft dat er een winstgevend bedrijf opgebouwd kan worden , voor de maatschappij betekend het dat er sneller zonnepanelen aangeboden en geïnstalleerd kunnen worden. Er meerdere mensen sneller geïnformeerd kunnen worden over de voordelen van panelen en hierdoor sneller
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Wij hebben o.a een product ontwikkeld waardoor het mogelijk is op afstand op basis van satelliet foto's zonnepanelen in te tekenen op een dak.

Bijlagen

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact