Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Ruvu

RUVU Navigation

Bedrijfsnaam Ruvu
KvK Nummer 70368759
Website www.ruvu.nl
Beschrijving onderneming RUVU maakt software voor robots.
Naam innovatie RUVU Navigation
Beschrijving innovatie De navigatiesoftware van RUVU maakt het mogelijk om mobiele robots in te zetten in uiteenlopende omgevingen. Van productieomgevingen en logistieke warehouses tot ongestructureerde omgevingen buiten de deur.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Automatisering is essentieel voor Nederland om haar positie in de wereldeconomie te behouden, en intussen mensen een waardige baan te kunnen bieden. RUVU stelt automatiseringsspecialisten in iedere sector in staat om taken te automatiseren waar een mobiele robot voor nodig is, en hiermee zwaar, saai en gevaarlijk werk uit menselijke handen te nemen.
Bijdrage aan een betere wereld Bij RUVU geloven we dat verregaande automatisering nodig is om zwaar, saai en gevaarlijk werk uit menselijke handen te nemen, zodat mensen kunnen doen waar ze goed in zijn: interessante variƫrende taken uitvoeren.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Bestaande robotnavigatieoplossingen kunnen goed omgaan met zeer gestructureerde omgevingen. RUVU zet met haar navigatiesoftware de stap naar minder gestructureerde omgevingen, waardoor de mogelijkheden van mobiele robots en AGVs gigantisch worden vergroot.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact