Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Roxelane Care BV - Memory Lane

Memory Lane

Bedrijfsnaam Roxelane Care BV - Memory Lane
KvK Nummer 71301267
Website www.memorylane.care
Beschrijving onderneming Roxelane Care BV is een medtech bedrijf die als specialiteit heeft om kunstmatige intelligentie te verwerken en te gebruiken in de zorg producten. Roxelane Care BV heeft een senioren E-Health concept ontwikkeld genaamd "Memory Lane".
Naam innovatie Memory Lane
Beschrijving innovatie Roxelane Care BV heeft een unieke E-Health Hub ontwikkeld genaamd Memory Lane.
Memory Lane is een top kwaliteit tablet vermomd als een prachtig fotolijstje die vanuit een vaste plaats in de huiskamer en de hele familie verbindt via hun mobiele Memory Lane App.
Memory Lane helpt bij het ontzorgen van senioren en hun directe omgeving. Het digitale contact via het Memory Lane community Tablet bevordert bovendien de sociale betrokkenheid en draagt bij aan de kwaliteit van leven. Senioren worden ondersteund door deze digitale cirkel, middels de Memory Lane mobiele App, om hen heen van familieleden (kinderen en kleinkinderen), vrienden en zorgprofessionals.
Memory Lane kan zorgen voor een dagritme en structuur en hierdoor kunnen senioren, door de ondersteuning van de persoonlijke digitale cirkel langer thuis blijven wonen, als zij daar adequaat bij worden ondersteund door de aangesloten familiecirkel en eventuele zorgondersteuning en door technologie. Een belangrijke aanvulling op de fysieke ondersteuning en familiaire communicatie en leuk om met de dierbare te gebruiken door middel van bijvoorbeeld beeldbellen en het versturen van persoonlijke foto’s en ansichtkaarten. Memory Lane is ook een Health Hub die wearables & sensoren verbindt en middels deze verbindingen E-Health thuis faciliteerd en kan bijdragen aan kwalitatief langer thuiswonen met ondersteuning en support op afstand. Men kan denken aan farmaceutische telezorg met digitale medicijn dispencers maar ook zorg op afstand dmv beeldzorg. Tevens heeft de Memory Lane een backend oplossing om unieke research( wetenschappelijk onderzoek) te doen achter de voordeur dmv speciale, privacy goedgekeurde, onderzoeks software. Memory Lane - verbindt generaties.
Website innovatie www.memorylane.care
Noodzaak en belang van deze innovatie De E-Health Hub genaamd Memory Lane is de unieke verbinding tussen alle senioren die nog thuis wonen en hun directe omgeving en zelf met de mogelijkheid om de koppeling te maken naar de professionele zorg. De impact zal direct meetbaar zijn door de "circles of trust" die ziullen ontstaan rondom de senioren gebruiker. Dit kan betekenen dat er communicatie en ondersteuning is bij een aandoening zoals dementie, reuma, parkinson etc maar zal ook bijdragen aan het groeiende probleem van eenzaamheid onder senioren. Tevens is er naast de communicatie en de ondersteuning een module in Memory Lane die de passiviteit bij senioren zal doorbreken en middels hun persoonlijke profiel een dagelijks eweeg aanbod zal stimuleren, eventueel in samenwerking met zorgprofessionals.
Bijdrage aan een betere wereld Memory Lane zal o.a. bijdragen aan een betere wereld door hun circulaire model. Na beeindigen overeenkomst nemen wij de Memory Lane retour en hebben een overeenkomst om de Memory Lane te recyclen en een tweede en wellicht zelfs een derde leven te faciliteren. Een andere kant van Memory Lane is de verbinding maken om eenzame senioren te verbinden in hun wijk dmv wijkcoorperaties en wijkcoaches en zo eenzaamheid te bestrijden.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De Memory Lane is als totaal product en functionaliteiten compleet nieuw door middel van gebruik van bestaande fuctionaliteiten te combineren met AI ( Kunstmatige intelligentie) en research mogelijkheden vanuit de backend.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact