Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

RoomRaccoon BV

RoomRaccoon

Bedrijfsnaam RoomRaccoon BV
KvK Nummer 67848540
Website https://roomraccoon.com
Beschrijving onderneming RoomRaccoon levert innovatieve software aan kleinere hoteliers waarmee zij met een sterke hefboom alle dagelijkse taken met meer gemak, minder tijd, minder kosten en meer omzet realiseren.
Naam innovatie RoomRaccoon
Beschrijving innovatie Met innovatieve cloud-software RoomRaccoon runnen kleinere hoteliers hun hotel of B&B met veel meer gemak, besparen ze veel tijd & kosten én creëren ze vele extra omzetkansen.
Website innovatie https://roomraccoon.com
Noodzaak en belang van deze innovatie Kleinere hoteliers waren voorheen genoodzaakt om allerlei dagelijkse taken waaronder kamerplanning, synchroniseren van boekingskanalen, factureren, gastcommunicatie. RoomRaccoon voorziet in slimme stroomlijning en automatisering van dit soort taken, waarmee inmiddels al meer dan 500 hoteliers in NL dankbaar hun hotel of B&B kracht bijzetten, en buiten NL timmeren we momenteel hard aan de weg.
Bijdrage aan een betere wereld Met onze innovatie heeft iedere hotelier een hefboom in handen waarmee er veel meer aandacht voor de gast ontstaat en focus op andere zaken die voor de ondernemer echt centraal moeten staan. RoomRaccoon geeft daardoor echt een boost aan de toerismesector, bovendien ontstaat er een stimulans richting lokale economieën, omdat er sterk gestuurd wordt op directe boekingen i.p.v. via grote Amerikaanse spelers als Expedia & Booking.com. RoomRaccoon is zeer schaalbaar en is inmiddels succesvol geintroduceerd in o.a. Zuid-Afrika, Duitsland, Spanje, Portugal en Italië, waar wij allen recent een lokaal team hebben & kantoor hebben geopend.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Software voor hotels is niet nieuw. Software die toegankelijk wordt gemaakt voor kleinere hoteliers, omdat er geen tienduizenden euro's licentie-fees moet worden voor betaald, servers lokaal uitgerold, flinke trainingen voor moeten worden gevolgd en technische consultants aan te pas moeten komen om alles op maat te maken, wel. Welkom bij RoomRaccoon, waarbij de hotelier binnen een dag aan boord is bij zeer gemakkelijk te gebruiken SaaS, met werkelijk alle tools aan boord voor alle dagelijkse operatie. Niet voor niets zijn we in 2 jaar tijd gegroeid van 0 tot 500 hotels in alleen al NL, en diverse awards op onze naam waaronder de Horacava Innovation Award, Breda Start-up Award en natuurlijk de erkenning van de Innovatie Top 100 vorig jaar.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact