Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

Robot Care Systems

Lean Empowering Assistant (Lea)

Bedrijfsnaam Robot Care Systems
KvK Nummer 64462390
Website www.robotcaresystems.com
Beschrijving onderneming Ontwikkeling en commercialisatie van zorgrobot Lea.
Naam innovatie Lean Empowering Assistant (Lea)
Beschrijving innovatie Zorgrobot Lea helpt ouderen en minder valide mensen weer lopen door gebruikmaking van slimme sensoren, camera’s, metronomen en kunstmatige intelligentie. Lea helpt je opstaan en voorkomt dat je valt. Met de ingebouwde tablet en software is de gebruiker in contact met familie en vrienden. Zorgverleners kunnen zorg van afstand verlenen. Lea is ontwikkeld in samenspraak met zorgorganisaties, verzekeraars, verplegend personeel en natuurlijk cliënten van zorginstellingen.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Lea is de eerste slimme robot rollator in de markt, die de kwaliteit van de zorg verhoogt en kosten verlaagt, de belangrijkste thema’s in de zorg. Met Lea kunnen mensen langer zelfstandig blijven, maar zijn toch verbonden met de buitenwereld. Lea helpt Parkinson patiënten weer lopen en revalidatie processen te versnellen. Lea voorkomt vallen van patiënten.
Bijdrage aan een betere wereld Lea zorgt ervoor dat veel mensen die aan een rolstoel verbonden zijn toch weer te kunnen lopen. Met Lea kunnen mensen langer zelfstandig zijn en thuis blijven wonen. Met Lea voelen mensen zich mobieler en zekerder.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Lea is de eerste zorgrobot, die alle state-of-the-art technieken zoals Robotica, Artificial Intelligence, Deep Learning, sensoren en camera’s combineert voor een bereikbare prijs. Lea heeft diverse prijzen gewonnen voor het ontwerp en techniek.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact