Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

Robin Telecom Development BV

Robin Proline Doorbell

Bedrijfsnaam Robin Telecom Development BV
KvK Nummer 37148938
Website www.robin.nl
Beschrijving onderneming Producent en ontwikkelaar van deurtelefonie
Naam innovatie Robin Proline Doorbell
Beschrijving innovatie Recently we have launched our newest product, the Robin Proline Doorbell, which works with Apple
HomeKit. Our product is the first HomeKit doorbell approved by Apple.
By using the free Apple Homekit app on your iPhone or iPad, you can see who’s at the door, real-time
and in HD quality at anytime of the day. You can also listen or speak to this person even when you’re
not at home. The ProLine Doorbell will feature an aluminium build, 130° field of view, HD quality
video, and a name label with backlight.
Website innovatie https://www.apple.com/ios/home/accessori...
Noodzaak en belang van deze innovatie Apple heeft een homekit platform opgericht waaraan externe leveranciers hun devices kunnen koppelen. Dit koppelen gebeurt middels een certificering, deze certificeringvereisten zijn zeer streng. Apple heeft 4 jaar lang aangekondigd dat er een deurbel toegevoegd zou worden aan het Homekit platform maar het is de grote spelers zoals Nest, Ring, August op technisch vlak niet gelukt om hierop aan te sluiten. Wij, Robin, zijn wereldwijd de eerste leverancier van een 'Doorbell Apple HomeKit Enabled'.
Voor de maatschappij draagt dit product bij aan een veilige deurbel voorzien van camera waarbij de grootste zorg is besteed aan privacy middels hardware authenticatie.
Bijdrage aan een betere wereld Het is een goed voorbeeld van techniek, veiligheid, design en duurzaamheid. Met duurzaamheid willen we benadrukken dat we gaan voor kwaliteit, niet alleen kwaliteit op het gebied van beeld en geluid maar met name bij het feit dat we producten ontwikkelen bij Robin welke lang mee kunnen gaan. We zijn geen nieuwe speler op het gebied van deurintercoms en we hebben praktijksituaties waarbij onze producties al decennia functioneren in weer en wind. Met onze producten willen wij ons steentje bijdragen aan de maatschappij en niet mee te gaan in de trend van de wegwerp cultuur, wij leveren enkel kwalitatief duurzame producten. Onze producten worden standaard geleverd met een garantieperiode van 4 jaar.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De techniek van een deurintercom is niet nieuw maar wel de toepassing met de Apple Homekit App.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact