Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

Remind2Change

Remind2Change

Bedrijfsnaam Remind2Change
KvK Nummer 73676144
Website www.remind2change.com
Beschrijving onderneming Remind2Change helpt mensen hun doelen te bereiken en zo gezonder en gelukkiger te leven.
Naam innovatie Remind2change
Beschrijving innovatie Veel mensen willen hun leefstijl verbeteren, bijvoorbeeld een betere houding (tegen rugklachten), meer mindful zijn (tegen stress/burnout), maar ook afvallen of stoppen met roken. Deze doelen zijn vaak moeilijk te bereiken omdat mensen vergeten heel regelmatig te 'oefenen'. De re-mind is een klein apparaatje dat je er met een lichte trilling aan herinnert je doel te trainen, zodat doelen ook daadwerkelijk bereikt worden.
Website innovatie www.remind2change.com
Noodzaak en belang van deze innovatie Remind2Change helpt mensen hun gedrag te veranderen en daardoor gezonder en met meer plezier te leven. Het gaat om grote groepen mensen die dagelijks last ondervinden van hun 'gedrag', zoals slechte houding, piekeren, roken en overgewicht (de laatste 2 worden onderzocht). Remind2Change kan daarom heel veel mensen helpen.
Bijdrage aan een betere wereld Niet alleen geeft Remind2Change mensen meer zelfvertrouwen, omdat ze eindelijk hun probleem daadwerkelijk oplossen, maar men leeft ook gezonder en vitaler. Remind2Change heeft daarom een preventieve werking.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De re-mind van Remind2Change laat mensen regelmatig aan hun gedragsverandering werken, op een zeer laagdrempelige manier. Bestaande oplossingen werken vaak niet en zijn duur en ingewikkeld. De re-mind blinkt uit in gebruikersgemak, is altijd bij je en zeer effectief. Er zijn geen bestaande producten die dit ook doen.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact